Red Services
Image default
Aanbiedingen

Stel je perfecte driewielfiets samen

Stel je perfecte driewielfiets samen

Een driewieler is een fijne optie voor mensen die problemen ervaren met hun evenwicht en extra behoefte hebben aan stabiliteit en veiligheid. Het is een fiets met twee achterwielen en kan voor elke leeftijd een goede oplossing zijn om meer vrijheid te hebben en zelfstandig veel dingen te kunnen gaan of blijven doen. Je kunt een basismodel kopen, maar je kunt ook veel opties zelf uitzoeken.

 

Kleur

Als je veel geld uitgeeft aan een goede fiets, dan wil het oog natuurlijk ook wat. Je kunt daarom zelf een kleur kiezen voor je fiets. De kleur rood is bijvoorbeeld nu erg populair, maar je kunt ook voor een mat zwarte of grijze kleur kiezen om de fiets tijdloos te houden. Voor kinderen is het wel leuk ook een vrolijk kleurtje te kunnen kiezen.

 

Ondersteuning

Zeker als je langere afstanden fietst, is het wel fijn om een ondersteuning te hebben bij het trappen. Je kunt dan kiezen voor elektrische ondersteuning of trapondersteuning. Als je niet weet hoe het verschil voelt, kun je het beste een proefritje maken bij een lokale dealer.

 

Zitgedeelte en stuur

Standaard komt de driewieler met een lage rugleuning, maar je kunt ook upgraden naar een hoge rugleuning. Een handige optie is een draaibare stoel. Zo kun je nog makkelijker op- en aftappen. Ook voor het stuur heb je drie mogelijkheden, namelijk een sportief lichtgebogen stuur, een vlinderstuur of een rechthoekig stuur.

 

Extra opties

Om je driewieler nog veiliger te maken, kun je een achteruitkijkspiegel, richtingaanwijzers en bel erbij nemen. Daarnaast zijn er ook nog de gewone extra opties zoals een goed slot en bagagedragers.

 

De perfecte fiets

Wat je wensen ook zijn, er is veel mogelijk! Je kunt het beste langs een lokale dealer gaan om de mogelijkheden te bespreken en een driewielfiets te proberen. Hiermee kun je samen met een van de medewerkers bedenken wat voor jou belangrijk is en zo tot de perfecte fiets komen om er weer zelfstandig op uit te kunnen gaan!

 

https://www.huka.nl/