Red Services
Image default
Bedrijven

Upgrade je tuin

Op het moment dat jij hebt besloten om jouw woning te gaan uitbreiden zijn er verschillende dingen waar je uit kan kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een aanbouw doen. Of wat dacht je van een tuinhuis dat helemaal op maat is gemaakt? Wij willen je graag verder helpen met het kiezen voor een tuinhuis op maat of juist een aanbouw.

Je weet pas hoe veel effect een tuinhuis heeft op je mentale vrijheid op het moment dat ie’ er staat, Je kan hier genieten van de zon of lekker in de schaduw zitten. Zorg dat je weet wat het doel is van je tuinhuisje. Wil je alleen de zomer lekker kunnen vertoeven, juist het hele jaar door of moet jouw tuinhuis voornamelijk als opslag dienen?

Wat ga je doen?

Je denkt het misschien niet, maar er zit wel degelijk een verschil tussen een tuinhuis en een aanbouw. De ramen die in een tuinhuis zitten bijvoorbeeld. Heb je voldoende ruimte en wil je karakter toevoegen aan jouw woning? Dan is een tuinhuis een optie. Naast dat een tuinhuis de ideale plek is om tuinspullen op te bergen, biedt een tuinhuis met veranda meer mogelijkheden dan een aanbouw. Een aanbouw zorgt juist voor een uitbreiding van de leefruimte op bijvoorbeeld de woonkamer of keuken. In het algemeen kan je stellen dat een op maat gemaakt tuinhuis altijd een aanbouw is, maar een aanbouw is niet altijd een tuinhuis op maat.

 

 

 

Neem de tijd om je voor te bereiden

Het is essentieel dat je van te voren weet wat je wensen en behoefte zijn. Neem de tijd om te oriënteren en jouw eisen en wensen op papier te schetsen. Wellicht kun je proberen om al een schets te maken. Welk type tuinhuis wil je plaatsen? Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een tuinhuis met veranda of een houten tuinhuis met overkapping. Verder is een prieel ook een optie. Het verschil tussen een houten prieel en een tuinhuis is dat een prieel aan de zijkanten open is. Genoeg om over na te denken dus.

Tijd is kostbaar, ook als het om het doen van een aanbouw of het plaatsen van een tuinhuis(je) Bij een aanbouw zijn veel verschillende partijen betrokken, zoals dakdekkers, metselaars en stukadoors. Voor het plaatsen van op maat gemaakte tuinhuizen, komt meestal maar een partij kijken.

https://handelsondernemingkirkels.nl/tuinhuis-op-maat/