Red Services
Image default
Aanbiedingen

Verzenden met DPD

Ben je het ook zat om steeds in de lange rijen te moeten staan bij het postkantoor? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij DPD kun je namelijk heel gemakkelijk en snel je pakketjes versturen. In deze blog vertellen we je alles over het verzenden met DPD en waarom dit de ideale oplossing is voor jou.

 

De perfecte oplossing

DPD is de perfecte oplossing voor het verzenden van je pakketjes. Hier kun je namelijk gemakkelijk en snel je pakketjes verzenden, zonder dat je hiervoor een heel gedoe hoeft te doorlopen. DPD maakt gebruik van een handige verzendtool, waarmee je in een paar klikken je pakketje hebt verstuurd. Dit is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de ontvanger van het pakketje. Zij kunnen namelijk via de Track & Trace code precies zien wanneer het pakketje wordt geleverd.

 

Veel afhaalpunten

Een ander groot voordeel van DPD is dat zij beschikken over een groot aantal afhaalpunten. Dit betekent dat je niet meer naar het postkantoor hoeft te gaan, maar het pakketje gewoon bij een afhaalpunt kunt ophalen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook benzinekosten. Mocht het afhaalpunt niet dichtbij genoeg zijn, dan kun je er altijd nog voor kiezen om het pakketje thuis te laten bezorgen.

 

Thuis, pick-up point of de andere kant van de wereld

Bij DPD kun je ook gebruik maken van verschillende verzendopties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verzending met extra snelheid, verzending naar het buitenland of verzending naar een pick-up point. Voor iedere wens en ieder pakketje is er dus een passende verzendoptie beschikbaar.

 

Ook goed voor de portemonnee

Maar hoe zit het dan met de kosten? Bij DPD betaal je een vaste prijs per verzending en deze prijs is afhankelijk van het formaat en gewicht van het pakketje. Daarnaast kun je ook kiezen voor aanvullende services, zoals handtekening bij ontvangst of verzekering van het pakketje. Op deze manier kun je de verzending helemaal naar wens samenstellen en betaal je nooit te veel.

 

Kies jij voortaan ook DPD?

DPD is dus de ideale verzendpartij voor iedereen die snel, gemakkelijk en voordelig zijn of haar pakketjes wilt versturen. Met de handige verzendtool en het grote aantal afhaalpunten is het versturen en ophalen van pakketjes nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bovendien kun je bij DPD altijd kiezen uit verschillende verzendopties en betaal je nooit te veel. Ga dus snel aan de slag en ontdek het gemak van DPD!

 

https://shops-united.nl/