Red Services
Image default
Aanbiedingen

Welk ondergoed vinden vrouwen het mooist bij mannen?

Er is tegenwoordig een ruime keuze aan ondergoed te vinden in de (online) winkels. Niet alleen voor dames, maar ook voor de heren wordt het een steeds moeilijkere keuze. Bij Sliponline is er een groot aanbod aan heren ondergoed. Naast dat het ondergoed fijn zit, willen de vrouwen ook dat het er mooi uitziet bij hun man. Maar waar moet er op gelet worden?

Wat zijn de beste kleuren?

Mannen hebben nog wel eens de neiging om voor een felle kleur of en gek printje te gaan. Maar als je je vrouw wilt verleiden, laat dan zeker deze kleuren links liggen. Een printje dat niet te druk oogt kan nog net. Vrouwen worden liever niet afgeleid en met zo´n felle kleur onderbroek kan dat nog wel eens gebeuren. De meeste vrouwen geven de voorkeur aan donkere kleuren. De kleuren donkergroen, grijs en zwart doen het erg goed. Deze kleuren geven namelijk een afslankend effect. Veel mannen kiezen zelf al voor één van deze kleuren, omdat het ook eventuele vlekken camoufleert.

Welk model staat het mooist?

Naast de verschillende kleuren, zijn er ook verschillende modellen: De wel bekende boxershort, boxershort met lange pijpen, een wijde boxershort, maar ook een slip en string. Er zijn voldoende vrouwen die hun man het liefst in een slip of string zien. Hierin komt namelijk de billen van de man het mooist tot uiting. De meeste vrouwen geven toch de voorkeurs aan een boxershort. Hierin kun je nog kiezen uit een strakke of wijde boxershort. Maar volgens de meeste vrouwen heb je daarin niet echt een keuze. De strakke boxershort staat namelijk het mooist!

Welk materiaal moet je kiezen?

Er zijn eigenlijk te veel materialen ondergoed, waardoor je soms niet meer weet voor welk soort je nu moet kiezen. Alle materialen hebben zo zijn eigen voor- en nadelen. En natuurlijk heeft iedere man ook zijn eigen voorkeur. De laatste tijd zie je steeds vaker het materiaal bamboe voorbijkomen. En de vraag of dit materiaal ook bij de vrouwen in de smaak valt is: Ja! Vrouwen vinden dat een moderne man juist voor ondergoed gemaakt van bamboe moet kiezen. De stof heeft een mooie uitstraling, een natuurlijke glans en een heerlijke zachtheid. Met bamboe ondergoed maak jij jouw vrouw blij!

https://https://www.sliponline.nl/