Red Services
Image default
Architectuur

Woning verkopen in kampen

Als u binnenkort uw woning in Kampen en omstreken wilt verkopen, heeft u een betrouwbare en professionele makelaar nodig. Makelaar Kampen is dan uw ideale partner. Dankzij de juiste begeleiding behaalt u het beste resultaat. De VSO makelaars hebben jarenlange ervaring met het verkopen van woningen en bieden ook u passend advies.

VSO Makelaars is specialist in woonboerderijen en vrijstaande woningen. Maakt u gebruik van onze diensten, dan brengen wij uw woning op verschillende manieren onder de aandacht. U kunt hierbij denken aan onder meer Funda, onze etalages, brochures, drukbezochte websites en het VSO magazine.

 

Makelaar Kampen voor taxatie woning

Een goede taxatie van uw woning is erg belangrijk. Als register makelaar-taxateur hebben wij veel informatie voorhanden. Referentie-panden uit de nabije omgeving zijn belangrijk bij het bepalen van de verkoopprijs. Marktkennis en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. We doen er dan ook alles aan om deze op een goed peil te houden. Wilt u op korte termijn een taxatie-rapport ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met de makelaar in Kampen

 

Makelaar Kampen bij aankoop van een woning

U heeft het huis van uw dromen gevonden? Natuurlijk zou u dan nog liever vandaag als morgen de sleutel in ontvangst nemen. Helaas werkt het in de praktijk niet op die manier. Er komt heel wat kijken bij de aankoop van een nieuwe woning. De makelaar van VSO begeleidt u op een professionele manier tijdens dit proces. We adviseren u onder meer over de hoogte van het uit te brengen bod en we geven tips die van pas kunnen komen tijdens de bezichtigingen. Meer informatie op de website van VSO Makelaars.