Red Services
Image default
Auto's en Motoren

Een nieuwe auto, tweedehands, of lease

De aanschaf van een nieuwe auto is een gebeurtenis waarbij je meestal niet over één nacht ijs gaat. Je auto moet aan een aantal voorwaarden voldoen, afhankelijk van je wensen en hoe intensief je je auto gebruikt. Daarnaast moet je besluiten of je een nieuwe auto wilt of een tweedehands model. Vaak hangt die keus samen met het te besteden budget. Voor wie de aanschaf van een nieuwe auto te duur is, valt de keus vaak automatisch op een gebruikte wagen. Maar wist je dat je ook een auto kunt leasen? Een lease auto is niet alleen weg gelegd voor de zakelijke markt, maar ook privé is dit een goed alternatief.

Voor wie is een lease auto geschikt

Een lease auto is geschikt voor iedereen, zowel privé als zakelijk, maar vooral als je veel kilometers maakt of erg afhankelijk bent van een betrouwbare auto kan het een goede keus zijn om te gaan leasen. Je spaart je de aanschaf van een auto uit en betaalt alleen een vast maandelijks lease bedrag. Daarvoor in ruil krijg je een nieuwe auto, die uitgerust is met de laatste technologische snufjes en de meest moderne techniek als het gaat om bijvoorbeeld veiligheid. Daarnaast zijn alle kosten van de auto gedekt. De leasemaatschappij betaalt de belasting, verzekeringen en alle kosten voor onderhoud, reparaties en afschrijving. 

Wat voor auto kun je leasen

In principe kun je elk merk en model auto als lease auto rijden. Uiteraard hangt de lease prijs samen met de klasse en het model auto dat je kiest. Hoe luxer de uitvoering van de auto, hoe hoger de lease prijs zal zijn. Als je wilt weten hoe duur de auto van je voorkeur in de lease prijs is, kunt je dit opvragen bij de leasemaatschappij. Ook kun je online rekenhulpen vinden waarmee je kunt berekenen wat een lease auto je per maand zal kosten

http://www.leaseautocentrale.nl/