Red Services
Image default
Auto's en Motoren

UW AUTO VOOR DE EXPORT VERKOPEN

Wanneer u uw auto voor de export verkoopt is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Hier nemen we dat met u door.

 

Is uw auto beschadigd en wilt u deze verkopen? Dan denkt u er mogelijk aan om uw auto voor de export te verkopen. Op deze manier weet u zeker dat u er nog een goed bedrag voor ontvangt en bent u er snel van verlost.

 

Auto voor export verkopen

 

Als u uw auto voor de export verkoopt kost dat vrij weinig tijd. Wanneer u uw auto aan een handelaar aanbiedt wordt er vaak vrijwel direct een bod gedaan en wordt uw auto soms zelf opgehaald. De betaling kan meestal contant of per bank worden voldaan.

 

Wat gebeurt er met mijn auto?

 

U kunt uw auto kopen van een opkoper in Nederland. Vervolgens wordt uw auto in bewaring gebracht en biedt een opkoper uw auto op de wereldmarkt aan. Nederlandse opkopers verkopen uw auto vaak in Oost-Europa of Rusland en in sommige gevallen in Noord-Afrika.

 

Zeker wanneer u een beschadigde auto te koop zet is deze meer waard in andere delen van de wereld. De reparatiekosten van uw auto liggen in Oost-Europa, Rusland en Noord-Afrika namelijk een stuk lager dan in Nederland.

 

Zo weet u zeker dat uw kapotte Audi, BMW, Mercedes of Renault een tweede kans krijgt. Zeker wanneer het om één van deze populaire merken gaat is de vraag enorm.

 

Een eerlijke prijs voor uw auto

 

Wanneer u uw auto verkoopt wilt u er bovenal een eerlijke prijs voor ontvangen. Met dit geld kunt u weer iets anders doen of zelfs een nieuwe auto kopen! Om een eerlijke prijs voor uw auto te krijgen is het belangrijk om slim te onderhandelen, zo weet u zeker dat het bedrag dat u ontvangt niet te laag is. Bij slim onderhandelen hoort navraag doen bij meerdere partijen en geduld. Zo kunt u het maximale bedrag van een inkoper ontvangen en weet u precies wat uw auto waard is.

 

Houd er rekening mee dat de waarde van uw wagen niet altijd gelijk staat aan het bedrag dat een inkoper u biedt. Als uw auto voor de export wordt verkocht zitten er immers ook nog kosten verbonden aan het transport en papierwerk. particulier of als bedrijf

http://inkoopautos.com/