Red Services
Image default
Banen en opleidingen

Werkcontact Outplacement: voorsprong door kennis van de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is contact aan verandering onderhevig. Functies komen en gaan en de verregaande automatisering zorgt er voor dat werknemers zich constant moeten blijven ontwikkelen. Vanuit ons vak als outplacementconsultant weten wij als geen ander waar vacatures zijn en welke eisen er gesteld worden. De verborgen arbeidsmarkt speelt een steeds belangrijkere rol.

Werkcontact Outplacement heeft een goed zicht op die verborgen arbeidsmarkt. Vanuit ons netwerk zijn wij vaak als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures, maar ook door onze intelligente zoekmachines weten wij snel waar nieuwe vacatures vacant zijn. Wij weten vacatures te koppelen aan de talenten van mensen.

Mensen die kunnen bouwen op hun talenten en hun sterke punten in hun dagelijkse werk, zijn vaak succesvoller in het vinden van nieuw werk dan mensen die het vinden van een nieuwe baan aan toevalligheden overlaten. Daarom vraagt outplacement altijd om een individuele aanpak en carrièreplanning. Van belang is dat persoonlijke en professionele doelstellingen in overeenstemming zijn met de eigen sterke en zwakke punten.

Een outplacement traject bij Werkcontact

Zodra we dit onderzocht hebben en weten wat uw volgende bestemming is, starten onze jobhunters met de zoektocht naar geschikte vacatures. Ons netwerk, dat o.a. bestaat uit werkgevers en voormalige cliënten, wordt ingezet om die ene duurzame baan te vinden. Hierdoor maken wij het mogelijk dat u niet toevallige tegen een nieuwe baan aanloopt waarvan u maar moet afwachten dat deze passend en duurzaam is. We zorgen er juist voor dat u een weloverwogen keuze kan maken in de volgende stap in uw carrière. Een outplacement traject bij Werkcontact is niet gericht op louter en alleen een nieuwe baan, maar op die nieuwe baan die echt bij u past.

https://www.outplacementverzekering.nl