Red Services
Image default
Hobby en vrije tijd

Een rubberboot kopen waar u lang plezier van heeft

Een rubberboot die u bij Alblas Watersport in Sliedrecht kunt kopen, is wel iets anders dan zo’n goedkoop exemplaar waar net twee personen in passen en dat je zelf vooruit moet roeien. De boten uit hun aanbod zijn ervoor gemaakt om een motor achterop te hebben. Zo geniet u echt van een ontspannen dagje op het water. Met een kleine rubberboot heeft u ook minder zorgen dan met een grote privéboot in de haven.

Hét alternatief voor een luxe privéboot

Een grote eigen boot is een enorme investering. De aanschaf zelf kost al duizenden euro’s, maar de boot vereist ook veel onderhoud, verbruikt een hoop brandstof én voor grote modellen als zeilboten moet u een havenplaats huren omdat die niet bepaald in uw achtertuin kan staan. Met een kleine rubberboot heeft u daar geen last van. Die verbruikt minder, is voordeliger in de aanschaf en die past zeker in uw berging of tuin. Deze bootspecialist verkoopt zelfs opbouwbare modellen die u leeg kunt laten lopen. Daarnaast kunt u met een rubberboot eenvoudiger aanmeren zonder andere watervoertuigen in de weg te zitten. Bij deze speciaalzaak kiest u uit verschillende modellen. Wilt u een stevige rubberboot kopen waarmee u een watersport kunt uitoefenen? Dan kunt u een exemplaar uitzoeken dat geschikt is voor een krachtigere motor en dat over veel opbergruimte beschikt. Als u een eenvoudig model zoekt om een middagje mee het water op te gaan, volstaat een bootje dat over minder specifieke toepassingen beschikt. Deze professionals adviseren u graag over hun aanbod op basis van uw wensen.

Bekijk het assortiment en bestel

Als u eenmaal een kleine rubberboot heeft gevonden die aan uw eisen voldoet, bestelt u die online. Bekijk het aanbod op www.alblaswatersport.nl en schaf uw favoriet aan. U kunt ook langsgaan bij Alblas Watersport om persoonlijk advies te ontvangen en een rubberboot te kopen. Heeft u van tevoren al vragen? Neem dan gerust contact met ze op.