Red Services
Image default
Hobby en vrije tijd

Met de waterpijp op pad

Als je van plan bent om een lekker dagje weg te gaan heb ik hier een tip. Of je nou naar het strand gaat, van plan bent om te picknicken in het park of een stad of dorp bij jou in de buurt wil bezoeken, het is altijd slim om een waterpijp mee te nemen. Het is gezellig en je kan het hiernaast altijd overal mee naartoe nemen. Zolang je alle benodigdheden maar bij je hebt kan je het altijd roken.

 

Vind je dit nou een goed idee of was je het altijd al van plan dan heb ik hierbij enkele tips zodat je geen essentiële benodigdheden vergeet.

 

  1. Misschien voor de hand liggend, maar je moet ervoor zorgen dat je de waterpijp zelf mee neemt. Een kleine waterpijp is makkelijker te vervoeren, maar daar in tegen weer niet handig als je met veel vrienden van de waterpijp genieten gaat. Je moet ervoor zorgen dat je de waterpijp slang, het vaasje, en een waterpijp mondstukje bij je hebt. Misschien is een waterpijp slang kopen van te voren niet heel slim voor het geval je er één te kort komt of kwijt raakt.
  2. In het woord waterpijp zit water. Het is slim om water of een andere vloeistof mee te nemen. Je kan het niet roken zonder vloeistof.
  3. Neem voldoende waterpijp tabak en waterpijp kooltjes mee. Zo kan je zo lang als je zelf wil genieten van de waterpijp.
  4. Neem aluminium folie mee en een prikker mee zodat je er gaatjes in kan prikken.
  5. Hoewel deze misschien het meest voor de hand liggend is, wordt hij het vaakst vergeten: de aansteker. Vooral als geen van je vrienden rookt is het iets wat lastig is om te vinden en op de kop te tikken.

 

Hopelijk helpen deze tips om jou de ultimate waterpijp experience te geven.

https://premium-hookahs.nl/