Red Services
Image default
Sport

Kunstgras voor alle oppervlakten

Kunstgras

 

Kiest u voor kunstgras, kies dan Vario Grass. Niet voor niets zijn wij Masters in Green. De afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan in het toepassen van kunstgrasvelden. Dit deden wij in ruimtes als tuinen, speelvelden en openbare ruimtes. Momenteel hebben we een aantal producten in ons assortiment waardoor iedereen wel een kunstgrastype kan vinden die hem of haar bevalt. Onze artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten voor diverse soorten gebruik. Indien u toch vol met vragen zit, dan kan u terecht bij een van onze medewerkers. Ons team bestaat uit ervaren mensen die u persoonlijk verder helpen in de keuze voor het beste kunstgras.

 

Kunstgras voor alle oppervlakten

 

Bij ons kan u kunstgras bestellen voor allerlei soorten plekken. Ook als u maar een klein dakterras heeft, geven wij u de mogelijkheid deze aan te kleden met een van onze kunstgrasproducten. Op onze website vario-kunstgras.nl staan deze producten afgebeeld met daarbij de kenmerken en eigenschappen. Mocht u meer willen weten dan kan u meer informatie aanvragen over uw product naar keuze. Welk type u ook kiest, deze is gegarandeerd van goede kwaliteit. Wij van Vario Grass streven naar het beste en werken dan ook met een fabrikant die toonaangevend is in kunstgras. Zo hebben zij met hun producten al meerdere tuinen, dakterrassen en openbare ruimtes bekleed. Hierdoor is kunstgras nu een vanzelfsprekend fenomeen geworden, die ook in uw achtertuin mag liggen.

 

Wij staan klaar voor advies

 

Natuurlijk wilt u wel het beste aanschaffen wanneer u besluit uw tuin met een van onze kunstgrasproducten te bedekken. Schroom daarom niet informatie bij ons aan te vragen. Dit kan online, telefonisch of bij een van onze medewerkers in de showtuin. In de showtuin staan tevens al onze producten uitgestald. Bedenk goed waarvoor het gras gaat dienen, om zo het beste type met onze deskundige medewerkers uit te kiezen.

http://www.vario-kunstgras.nl/