Red Services
Image default
Beauty en verzorging

Maak het jezelf makkelijk en kies een laserbehandeling

Waarvoor is een laserbehandeling nodig? Een laserbehandeling is nodig voor als je pigmentvlekken, rode huid of je haar weg wilt hebben. Wanneer je huid teveel is blootgesteld aan de zon of een uv straling dan kan je pigment vlekken krijgen. Je kan ook pigmentvlekken krijgen door ouderdom, je kan het dus door je huid te laten laseren je pigmentvlekken laten verdwijnen. De meeste mensen vinden pigmentvlekken als een storende huidaandoening. Je kunt voor een behandeling terecht bij een huidkliniek. Met een ktp behandeling kan je wratjes en pigmentvlekjes weghalen. Met de laserbehandeling hebben ze dus een laser wat op je huid wordt gericht en je vlekken gaan dan weg na de behandeling.

Tarieven voor de laserbehandelingen

Het verschilt heel erg per behandeling het kan verschillen tussen een 50 tot en met 600 euro. Het ontharen van je lichaam per lichaamsdeel is ook verschillend. De benen kosten het meest, het kost zo een 325 euro. Het verschilt dus ook per lichaamsdeel. Het goedkoopste is de navelstreep dat is zo, omdat het heel weinig haar is. Het duurt wel lang om alles goed weg te halen en je moet er wel zo minimaal een half uur zijn. De rug is het 2e duurste, omdat dat het 2e meeste oppervlak is.

Wat moet je doen vantevoren 

Wanneer je een ipl wilt doen, je moet dan ongeveer zo een 4 weken min mogelijk uv licht opvangen. Wanneer je dit niet gaat doen dan is er een grotere kans dat je huid dan de laser ook dan minder goed opvangt. Meestal is een vlek door bloed wat onder je huid zit je kan dan met een laser je bloed weghalen op de plek waar je het weg wilt hebben. Je moet ook zo een 3 tot 4 weken wachten tussen de behandelingen, anders kan je huid kapot gaan. 

 

Gerelateerde artikelen

Lippenstift tips die je moet weten

Een stuk frisser met een bovenooglidcorrectie.

Facepaint voor professionals