Red Services
Image default
Bedrijven

de veelzijdige tandartspraktijk

Niemand vindt het echt fijn om naar de tandarts te gaan. Het idee dat er iemand met zijn vingers in je mond bezig is geeft sommige mensen al rillingen over hun rug. Maar soms is een ingreep nodig om medische redenen of voor het uiterlijk van de patiënt. Met een goede glimlach kom je namelijk verder in het leven! Grote ingrepen bij het gebit waar narcose bij nodig is worden meestal in een ziekenhuis gedaan. Dat is niet het geval voor Orfeo kliniek. Daar kunt u langs komen voor controle en op de zelfde plaats ook een kinvergroting laten uitvoeren. Natuurlijk gaat dit niet vanzelf, u moet een heel uitgebreid proces door voor zo’n grote ingreep, maar u kunt wel voor iedere ingreep naar het zelfde adres.

Bij Orfeo kliniek werken echte professionals met de juiste medische onderscheidingen en veel ervaring, ook met mensen die angstig zijn voor de tandarts. Mensen met angst voor de tandarts worden rustig toegesproken en er wordt hun stap voor stap uitgelegd wat er aan de hand is in hun mond en wat er gaat gebeuren voordat de ingreep plaats gaat vinden.

Veel van de cliënten van Orfeo kliniek komen voor slechts een tijdelijke periode om grote chirurgische ingrepen te doen. Maar de kliniek doet ook de zelfde dingen als iedere andere tandartspraktijk. Bijvoorbeeld de verstandskies trekken. Ook hier probeert de Orfeo kliniek patienten met angst voor de tandarts tegemoet te komen. Zo bieden ze bijvoorbeeld bij het trekken van de verstandskies altijd extractie onder narcose aan. Dit is altijd een optie en geheel kosteloos, maar na de behandeling mag de patiënt dan voor 6 uur lang niet achter het stuur kruipen. Ook wel logisch, want er komt best wel wat verdoving kijken bij zo’n ingreep.

Op de website van Orfeo kliniek staat bij iedere ingreep een uitleg over wat het is en wat u er van kunt verwachten. Dus als u vragen heeft kunt u de site raadplegen. Mocht het antwoord niet te zien zijn op de site, dan kunt u uiteraard contact met ons opzoeken via de telefoon of mail. Onze specialisten zullen u graag te woord staan!

https://orfeokliniek.nl/