Red Services
Image default
Bedrijven

Een training lading zekeren

Wanneer je in het transport werkt dan weet je dat transport altijd goed vastgemaakt moet worden voordat het mee mag. Dit is niet vanzelfsprekend, je kunt hier een training lading zekeren voor volgen. Dit is ook zeker aan te bevelen, want iedere dag gebeuren er ongelukken en staan er files doordat de ladingen niet goed vast zaten. Dit is er dus een direct gevolg van als je de lading niet goed zekert. Chauffeurs zouden eigenlijk altijd een training lading zekeren moeten volgen. Chauffeurs worden dan getraind op een manier die is aangepast aan de verschillende competentie niveaus.

 

Training

Tijdens de training lading zekeren leert de chauffeur niet alleen een lading zekeren, maar wordt er ook uitleg gegeven over praktische richtlijnen. Deze richtlijnen kunnen gevolgd worden in de praktijk. Ook kan de chauffeur tijdens deze training leren hoe een lading zekeren berekend kan worden. Naast de training is er ook nog een stukje advies. Dit wordt gedaan aan de hand van nationale richtlijnen. Heb je zelf nog vragen? Stel deze ook zeker tijdens de training. Daar heb jij niet alleen iets aan, maar je collega’s ook.

 

Volgen

De cursus is te volgen op meerdere plekken in het land. Wanneer je hiervoor kiest is deze cursus altijd live. Je kunt er als bedrijf ook voor kiezen om iemand die de cursus geeft naar jouw locatie te laten komen. Zo hoeven niet alle medewerkers te reizen, maar alleen degene die de cursus geeft. Het is wel van belang dat de lading zekeren dan geoefend kan worden, dus zorg ervoor dat dit wel kan op locatie. Het zou zonde zijn als degene die de cursus geeft voor niks komt en dan dus niet met iedereen aan de slag kan. Kijk voor deze training bijvoorbeeld eens op eurotransport college. Zij bieden deze en nog veel meer trainingen aan.

https://eurotransportcollege.com/training-lading-zekeren/