Red Services
Image default
Bedrijven

GreenEarth cleaning voor je pak

Een pak draag je niet zomaar. Het is vaak voor speciale gelegenheden of afspraken. Denk bijvoorbeeld aan een sollicitatiegesprek waar je je op je best wil laten zien. Door een pak te dragen kun je een goede indruk maken. Het is namelijk ontzettend slordig om een vacature niet te krijgen, omdat de bedrijfsleider een slecht beeld heeft van je.

 

Voor een pak moet je wel wat geld over hebben. Het kan je makkelijk tussen een paar honderd euro’s en duizend euro kosten. Het is daarom ook belangrijk dat je het pak goed onderhoud zodat het zo lang mogelijk mee kan gaan. Je wilt het pak daarom eigenlijk nooit zelf wassen of strijken. Het is het meest verstandige om een pak altijd te laten stomen. Het is een waardevol bezit en daar moet je ook zo mee om gaan.

 

Het laten stomen wil je daarom laten doen door een professioneel bedrijf zodat je pak in goede handen is. Om het pak zo lang mogelijk mee te laten gaan wordt het u aangeraden een pan niet langer dan twee dagen achter elkaar te dragen. Dit is omdat de meeste pakken gemaakt zijn van wol en wol heeft tijd nodig zich te herstellen. Hang uw pak daarom ook niet gekreukeld op in de kast en hang het pak aan een brede hanger.

 

Wanneer u een pak regelmatig draagt wordt het geadviseerd een pak elke twee of drie weken te laten stomen. Een aanrader is dit te laten doen op de GreanEarth manier. Dit betekent dat uw pak met vloeibare siliconen worden gestoomd. Dit voorkomt slijtage en GreenEarth cleaning is een milieuvriendelijke manier van stomen. Een stomerij die stoomt op de GreenEarth manier bespaart zeventig procent aan water en energie. Het is minder gevaarlijk en giftig voor het milieu en veliliger voor medewerker en klanten. Het is namelijk irritatie- en allergievrij.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/