Red Services
Image default
Woning en Tuin

Vintage vloertegels kopen doe je hier

Vintag tegels? Die scoor je hier!

Het woord vintage kom je onderhand dagelijks tegen. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer 2e hands boetiekjes worden gestart. Nu denk je vast? 2e hands dat is vast goedkoper? Niets is echter minder waar, want door het woordje “vintage” te zetten voor de naam van het product, word de waarde van het product verhoogt. Je betaalt dus vaak meer voor een product, terwijl dit product niet nieuw is. Eigenlijk geheel onlogisch als je het ons van de tegel boutique vraagt. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de trends te volgen en dus die vintage stoel te kopen, echter kan dit veel gemakkelijker en goedkoper. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om leuke vintage vloertegels te kopen!

Waarom vintage-tegels?

Een vintage-look bereik je niet met de aanschaf van een enkel vintage-meubelstuk, daar is meer meubilair voor nodig. Dit in tegenstelling tot een paar vierkante meters vintage-tegels. Bovendien ben je dan meteen af van dat saaie stukje vloer. Een win-win situatie dus!

De eigenschappen en voordelen

De vintage vloertegels heb je al vanaf ongeveer 54 euro per vierkante meter. Nu klinkt dat misschien in eerst instantie vrij prijzig, echter wanneer je deze prijs vergelijkt met de gemiddelde prijs voor vloertegels, ligt deze prijs precies in het midden. Daarbovenop komt ook nog het feit dat deze prijs vrij laag is voor kwalitatieve keramieken vloertegels. Een ander voordeel van vintage vloertegels is het gemak in onderhoud. Bovendien is de levensduur door de (vaak al aanwezige) robuuste structuur/patronen gemiddeld langer dan gebruikelijk. Ook willen wij van De Tegel Boutique graag ingaan op het design. Een vintage vloertegel kun je namelijk herkennen aan een basmatische/griekse stijl. Wat de kleur betreft, dan is alles mogelijk. Echter wordt er nooit een enkele kleur gebruikt, maar meerdere kleuren. Bovendien kun je er ook voor kiezen om verschillende vintage-tegels met elkaar te combineren (en kun je zelfs de vloertegel gebruiken als wandtegel. Voor de een lijkt dit misschien chaotisch, maar voor de ander is dit juist een perfecte weergave van zijn of haar persoonlijkheid.

Kopen?

Nu stel je jezelf vast de vraag, waar scoor je ze dan? Bij De Tegel Boutique vindt je gegarandeerd de vintage vloertegel die bij jou past. Wij van De Tegel Boutique beschikken namelijk over allerlei vloertegels met originele kleuren en dito patronen. Naast dat wij over verschillende fysieke showrooms beschikken (verspreid over heel Nederland), waar wij geheel vrijblijvend advies uit kunnen brengen, beschikken wij tevens over een gemakkelijk vindbare webshop. Een leuk feitje; Wanneer u via deze webshop voor 11.00 uur besteld, heeft u de tegels de volgende dag al in huis. Zo hoef je dus nooit te lang te wachten op die vintage-look van je huis!

https://www.detegelboutique.nl/vloertegels/vintage