Red Services
Image default
Bedrijven

Kartonnen verpakking

Ben je op zoek naar dozen om je producten in te verzenden? Zoek niet verder. Want kartonnen dozen zijn de beste keus voor ieder bedrijf, groot of klein. Waarom? Heel simpel, het is goed voor het milieu, en ze zijn super makkelijk op maat te maken. En laten we eerlijk zijn, een kartonnen doos is veel makkelijker op maat te maken of te verzenden dan een verpakking van hard plastic.

 

Kartonnen verpakking op maat

Wanneer je kiest voor kartonnen verpakking, dan heb je de mogelijkheid om de dozen helemaal naar eigen wensen aan te passen. Denk hierbij aan de maat, dikte van het karton en misschien zelfs nog een leuke bedrukking. Je kunt dus echt alle kanten op gaan! Je kunt het je zo gek niet bedenken, of het wordt van karton gemaakt. Het maakt dus echt niet uit hoe groot of klein de producten zijn die jij wilt verzenden.

 

Bedrukken van kartonnen dozen

De kartonnen verpakking kan zoals je net al las makkelijk bedrukt worden. Dat kan heel klein en subtiel door het logo van de zaak enkele keren terug te laten komen. Maar je kunt natuurlijk ook gigantisch groot uitpakken met allerlei kleuren en patronen. Hoe meer je opvalt hoe beter! Alles is leuker dan een saaie, bruine doos. Naast dat het leuk is zullen de ontvangers het ook beter en sneller gaan herkennen. Denk maar aan de verpakkingen van Zalando en Bol.com, die herken je uit duizenden!

 

https://endlessbranding.com/karton-verpakking