Red Services
Image default
Dienstverlening

https://www.denaambordenspecialist.nl/

Wat een heerlijke site is denaambordenspecialist.nl toch! Je vindt er eindeloos veel naamplaten en huisnummers. Of je nu van kunststof, glas of natuursteen houdt er zit een naambordje voor je tussen. Om je te laten zien hoe veelzijdig het aanbod is, beschrijven we drie platen.

Naamborden van chroom

We trappen af met een naambord gemaakt van chroom. Chroom, ook wel chromium genoemd, is een zilverkleurig overgangsmetaal. Dat laatste wil zeggen dat chroom in het d-blok van het periodiek systeem van de elementen thuishoort. Chroom is corrosiebestendig, oftewel het roest niet. Precies deze eigenschap maakt het zo geschikt om naamplaatjes van te maken. De Naamborden Specialist heeft zowel rechthoekige als ovalen modellen in de collectie van respectievelijk 12,7 bij 4,3 cm en 9,5 bij 6 cm. Het zijn matte bordjes met een degelijke look. Je naam en eventueel ook het huisnummer worden erin gegraveerd in de kleur zwart. Je hebt hierbij de keus uit drie lettertypes: Connecting 4L, Roman en Vanessa. Met een naambord als dit kun je jaren vooruit.

Naamborden van brons

Bronzen naamplaatjes hebben een bruinige gloed die van nature al in het materiaal zit. In vergelijking met bijvoorbeeld messing heeft brons minder glans. Maar dit doet niets af aan de uitstraling, die is luxueus. Brons is een zogenoemde legering. Het bestaat uit koper en tin. De mogelijke lettertypen gaan van A tot en met J, zowel standaard als cursief. Ieder bronzen bordje is voorzien van twee gaatjes. De schroefjes krijg je erbij geleverd. De verzending binnen Nederland is gratis. Wil je het bordje op laten sturen naar een ander land in Europa dan betaal je daarvoor € 4,95.

Naamborden van emaille

We sluiten af met huisnummerborden van emaille. Deze worden met de hand gemaakt en zijn dus uniek! Emaille plaatjes worden in de oven gebakken. Dit proces zorgt ervoor dat de levertijd iets langer is. Ga uit van vier weken. Bordkleuren om uit te kiezen zijn onder andere zwart, donkerrood, wit, groen en donkerblauw.

Gaat het een van deze drie worden, of ga je toch een ander huisnummer / naambordje bestellen? Wij zijn erg benieuwd welke plaat jij koopt bij de Naamborden Specialist.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/