Red Services
Image default
Bedrijven

Osram LED Lampen

Osram LED Lampen

LED’s zijn heldere, energiezuinige lampen die in plaats van traditionele lampen gebruikt kunnen worden. Osram LED lampen hebben een fittingmaat van 14 millimeter en geven minder warmte af om je huis koel te houden tijdens hete zomermaanden! Bovendien zijn ze door hun lange levensduur kosteneffectiever, dus je bespaart ook op de langere termijn geld door deze efficiënte lampen te gebruiken.

Osram lampen

De beste lampen voor elke gelegenheid: Osram is er met een ruime keuze aan mogelijkheden. Of je nu energie wilt besparen of gewoon wat licht nodig hebt, de firma heeft alles van spaarlampen tot je klassieke gloeilamp! Wie nog meer flexibiliteit wil bij het kiezen van de armatuur die het beste werkt bij het gewenste wattage – hoeft niet verder te zoeken dan deze Duitse fabrikant die niet alleen in autoverlichting gespecialiseerd is, maar ook in huishoudelijke artikelen zoals vloer- en tafellampen!

Osram spaarlampen

Osram Dulux spaarlampen zijn energiebesparende lampen die je vindt in downlights voor kantoor en winkels. Onze collectie omvat lampen met 2 of 4 pin fittingen, maar ook een bekende E27 lampvoet! Bovendien kun je met sommige modellen ook dimmen – wat minder lichtverspilling betekent en tegelijk thuis of op het werk op de elektriciteitskosten bespaart. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is er zeker een die perfect bij je stijl past En sinds hun fabricage vanaf de jaren 1980 waren spaarlampen een efficiënte oplossing omdat ze ongeveer 50% meer verbruiken dan de klassieke gloeilampen.

Osram LED spots

Osram Parathom GU10 LED lampen zijn het moderne alternatief voor halogeen- en gloeilamplicht. Door hun ontwerp als reflector kunnen ze gebruikt worden in een groot aantal bestaande stopcontacten, zonder dat je van jouw kant iets hoeft om te bouwen of aan te passen! De 10 mm penafstand zorgt er ook voor dat je in elk armatuur alleen producten van hoge kwaliteit krijgt – geen hoofdpijn meer van lompe transformatoren die ruimte innemen waar ze niet thuishoren (in dit geval). En last but not least belangrijk: deze LED’s gaan veel langer mee dan hun voorganger voor ze door oververhitting doorbranden – dus is er ook minder onderhoud nodig!

 

https://123lampenshop.nl/categorie/osram/osram-led-lampen/