Red Services
Image default
Bedrijven

Voortaan online werkroosters maken en uren registreren? Shiftbase maakt het mogelijk!

“Eenvoudig te gebruiken personeelsplanning en urenregistratie software die kan worden gebruikt door bedrijven over de hele wereld, zonder training.” Met deze visie in gedachten hebben Jurrien Strobel en Kars Frijters in opdracht van DifferentLab B.V. Shiftbase ontwikkeld. Het online pakket is populair vanwege de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Het woord ‘intuïtief’ is hier echt op z’n plaats. Het administratieprogramma is multi-inzetbaar en wordt dan ook in allerlei branches gebruikt. Iedere klant krijgt support op maat, zodat alles uit Shiftbase gehaald wordt.

Aanvankelijk richtten Jurrien en Kars zich alleen op de functionaliteit werkrooster maken. Al snel kwamen er tools bij voor tijd- en vakantieregistratie en personeelsplanning. Het programma wordt continu aangepast en verbeterd waar mogelijk.

Nieuwe gebruikers mogen het Shiftbase pakket 14 dagen kosteloos uitproberen. Eenmaal ingewerkt en gewend, wordt het pakket direct omgezet in een definitieve versie zodat alle personeelsleden er gebruik van kunnen maken. Onmisbaar is de voor Apple en Android telefoons geschikte mobiele app. Hij is te downloaden via de App Store en Google Play. Alle functies die op dagelijkse basis nodig zijn, zijn op te vragen in de app: roosters, urenregistratie personeel, medewerkersgegevens, afwezigheid, beschikbaarheid en nieuws. De lay-out past zich automatisch aan het scherm aan; je kunt prima in Shiftbase werken vanachter je pc, op je laptop en met de tablet / smartphone in de hand. In vergelijking met andere pakketten is Shiftbase geschikt voor diverse werkterreinen. We noemen zorg en welzijn, beveiliging, transport, facilitair, Retail, horeca, recreatie, hotel en productie.

Shiftbase zal de communicatie tussen leidinggevenden en personeel verbeteren. Zo zorgen pushberichten ervoor dat iedereen direct op de hoogte is van een roosterwijziging, belangrijk nieuws et cetera. Verlofaanvragen komen real time binnen en kunnen dus snel gehonoreerd worden. Medewerkers hebben 24/7 zicht op hun uren. De baas heeft overzicht over huidige en toekomstige personeelskosten.

We hopen dat je enthousiast bent en Shiftbase een kans wilt geven. Het testpakket kun je online aanvragen: https://app.shiftbase.com/signup?plan=premium&language=nl. Nadat bedrijfsnaam, naam, email, telefoonnummer en aantal medewerkers zijn ingevuld en verstuurd, gaat het Shiftbase-team voor je aan de slag!

https://www.shiftbase.com/nl/