Red Services
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf De Dakmakers geeft uiterst goede dakservice

Bent u op zoek naar de beste dakservice van Nederland? Een bedrijf dat 24/7 voor u klaar staat wanneer u, of eigenlijk uw dak, in de problemen bent geraakt? Dat bedrijf is er, namelijk dakdekkersbedrijf De Dakmakers.

Dakdekkersbedrijf De Dakmakers is gevestigd in Alphen aan den Rijn, aan de Gouwsluisseweg. Het bedrijf is opgericht door Cees Keijzer en Jacques Wolswijk, in 1984. In 2012 heeft Frank Keijzer, de zoon van Cees Keijzer, de leiding over het gezellige familiebedrijf overgenomen. Het bedrijf kent een hecht, leuk, hardwerkend en trouw team, dat bestaat uit volledig opgeleide mensen met veel kennis en ervaring.

Het familiebedrijf De Dakmakers gaat nooit voor half werk of snelle verdiensten. Het bedrijf vindt het juist belangrijk om te investeren in lange termijn oplossingen en lange termijn relaties met hun klanten. Het team zal dus nooit plotseling met de noorderzon vertrokken zijn, u kunt echt rekenen op een samenwerking die langdurig zal duren. Zo kunt u niet alleen aan de bel trekken voor een spoedreparatie aan uw dak, maar kunt u ook rekenen op een jarenlange plezierige samenwerking wat betreft onderhoud plat dak.

De Dakmakers komen 24/7 met spoed naar u toe

Niets fijners natuurlijk dan een betrouwbaar bedrijf achter de hand te hebben voor het repareren van plotselinge schade aan een dak. Plotselinge schade kan altijd en iedereen overkomen, we hebben namelijk geen grip op de invloeden van buitenaf. Een storm die over het dak is geraasd, hagelstenen van flinke omvang die zich in het dak hebben geboord, bliksem die precies uw dak heeft gevonden of zo’n hevige regenbui dat de afwatering het niet meer aan kan. Het kan iedere huisbezitter overkomen. En helaas, dit soort extreme weersomstandigheden houden zich niet aan kantoortijden. Het kan dus zomaar voorkomen dat u midden in de nacht, in het weekend of op een feestdag met een flink probleem te maken krijgt. Want een kapot, lekkend dak is natuurlijk iets dat niemand boven zijn of haar hoofd wilt hebben. Gelukkig worden al uw dakproblemen met spoed door het team van De Dakmakers voor u opgelost! En voor het gezond houden van uw dak kunt u De Dakmakers periodiek onderhoud aan het dak laten uitvoeren.  

https://www.dakmakers.nl/