Red Services
Image default
Dienstverlening

Denaambordensite.nl: een begrip in ons land!

Bij denaambordensite.nl kun je zowel moderne als klassieke huisnummers en naamplaten kopen. Een plaat met een afbeelding? Bijvoorbeeld een naambord met een huis, bloem of boom? Een bijzondere plaat, zoals een straatnaambord?

Je vindt ’t allemaal op denaambordensite.nl, die overigens handig is ingedeeld in categorieën. Die staan in de linkerkantlijn van de homepage alfabetisch opgesomd. Om je een indruk te geven van de collectie staan we stil bij twee rubrieken.

Betonnen naambord wordt gemaakt volgens de nieuwste technieken

We starten met het naambord van beton. Het team van denaambordensite.nl gebruikt voor deze platen de allernieuwste technieken. Het beton wordt in een mal gegoten. De schroefjes worden er aan de achterkant blind (onzichtbaar aan de voorkant) in gelegd. Zodra het beton hard is, kunnen naam en huisnummer op de plaat gedrukt of geprint worden. Dit kan in zwart, donkergrijs of wit. Een combinatie van deze drie is ook mogelijk. Het lettertype mag je zelf opgeven. Veel gekozen opties zijn Arial, Balloon, Comic Sans, Script en Verdana. Het bord is 1,5 cm dik en kan absoluut tegen een stootje. Je hebt er gegarandeerd jaren plezier van. Een betonnen plaat kan al binnen drie werkdagen geleverd worden. Bussen en stiften voor de bevestiging zitten er standaard bij. Er is genoeg ruimte voor naam en nummer, maar een andere mogelijkheid is bij het bord losse cijfers te bestellen. Er zijn modellen van 20 en van 30 cm hoog. De cijfers zijn 4 cm dik.

Naamborden met hippe uitstraling

Plexiglas naambordjeshebben een hippe uitstraling. De doorzichtige platen zijn leverbaar in diverse maten. Bijvoorbeeld 7,5 bij 10 cm; 10 bij 5 cm; 15 bij 10 cm; 15 bij 20 cm; 20 bij 12 cm en 25 bij 10 cm. Qua tekst (naam en huisnummer) is er ook een hele lijst met mogelijkheden. Van zwart en wit tot blauw en groen. Van bruin en grijs tot rood en geel. Kunststof bevestigingsdopjes zijn verkrijgbaar in evenveel tinten. Doordat de tekst in de achterkant van de plaat gegraveerd wordt, is de voorkant mooi glad. Plexiglas borden zijn sterk. Je houdt ze gemakkelijk schoon met een natte doek. Belangrijk om te weten: bij alle plexiglas naamplaten is de verzending gratis.

https://www.denaambordensite.nl/