Red Services
Image default
Dienstverlening

Sneller genezen van een blessure? Neem fysiotherapie

Heb je last van een blessure? Of wil je voorkomen dat je een blessure oploopt? Dan is fysiotherapie de oplossing voor jou! Fysiotherapie in Drunen helpt namelijk om blessures te genezen én om blessures te voorkomen. Daarnaast kan fysiotherapie ook helpen bij andere lichamelijke klachten. Heb je dus last van een verwikte enkel, of ben je herstellende van een operatie? Ga dan naar een fysio! Een fysiotherapeut kan je namelijk helpen om weer sneller op de been te zijn.

Wat doet fysiotherapie precies?

Fysiotherapie is dus een goede keuze als je last hebt van blessures of andere lichamelijke klachten. Wil je weten wat fysiotherapie voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een fysio in jouw buurt of lees hieronder meer over fysiotherapie.

Fysiotherapie is een behandelmethode die fysieke klachten aanpakt. De fysiotherapeut stelt samen met jou een behandelplan op, waarin de fysiotherapeut aangeeft welke oefeningen jij moet doen om van je klachten af te komen.

Fysiotherapie kan helpen bij allerlei soorten lichamelijke klachten, zoals:

– blessures

– pijnklachten

– spierklachten

– gewrichtsklachten

– revalidatie

– conditieverbetering

Fysiotherapie wordt vaak gebruikt in combinatie met andere behandelmethodes, zoals:

– fysiofitness

– manuele therapie

– oefentherapie in water

– massage

– electrotherapie

– begeleiding bij het aanpassen van je levensstijl.

Heb je last van een blessure of lichamelijke klacht? Neem dan contact op met een fysiotherapeut in jouw buurt en maak een afspraak. Fysiotherapie helpt je namelijk sneller genezen, zodat je weer fijn kunt gaan sporten of aan het werk kunt!

Wat kost een behandeling?

Fysiotherapie is een erkende paramedische zorgverlening. Dit betekent dat fysiotherapie in sommige gevallen wordt vergoed door de zorgverzekering. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken of fysiotherapie voor jou vergoed wordt. Een losse behandeling van fysiotherapie kost meestal tussen de 30 en de 40 euro. Krijg je geen vergoeding? Dan zijn dit te kosten die je zelf moet betalen.