Red Services
Image default
Eten en drinken

Een oud spel in een nieuw jasje: Het Jenga Drankspel!

Een vaste hand, perfecte hand-oog coördinatie en een scherpe blik. Waar hebben we het over? Dit zijn de eigenschappen die jij nodig hebt bij het immens populaire Jenga. Het blokjes spel is inmiddels al vele tientallen jaren oud en wordt gespeeld door jong en oud. Het spel gaat al generaties lang mee en is natuurlijk een echt Hollands spel. Maar er is een nieuwe versie van het originele Jenga spel uitgekomen..

Drank en plezier

Om het allemaal wat spannender en hilarischer te maken is er een nieuwe versie van het bekende blokkenspel; Jenga drankspel. Er is maar één extra toevoeging aan dit spel, opdrachten met een hoop sterke drank. Het Jenga drankspel is inmiddels bekend bij vele studenten die dit spel standaard in de kast hebben liggen. Maar ook voor de oudere generatie kan dit een succes worden!

Een drankspel met grappige opdrachten

Bij het Jenga drankspel is er natuurlijk maar één doel; het niet laten omvallen van de blokken toren. Dit is natuurlijk hetzelfde als met het originele spel. Echter, is er wat anders aan de variant met het drankspel. Elk blokje van de toren heeft een aparte opdracht op het blokje staan, deze opdracht dient uitgevoerd te worden door degene die het blokje uit de toren plukt. Er zijn vele verschillende opdrachten maar elke heeft te maken met drank. Zo kan het zijn dat jij bijvoorbeeld een shot moet nemen. Maar het is ook mogelijk dat er een shotje wordt uitgedeeld aan jouw buurman of buurvrouw. Dit houdt het spel erg spannend.

Shotjes en sterke drank

Bij het Jenga drankspel worden standaard speciale shot glaasjes mee geleverd. Deze shot glaasjes gaan zeker gebruikt worden gedurende het spel. Zorg er dus ook voor dat jij een aantal verschillende soorten sterke drank hebt klaar staan om te gebruiken bij het spel.

De uitdaging van dit drankspel

Natuurlijk is het al spel van origine al moeilijk genoeg, de toren valt na verloop van tijd altijd wel om. Maar om dit te spelen terwijl er alcohol in het spel is, dat is helemaal een uitdaging! Wie kan zichzelf het beste in de hand houden in beschonken toestand? Ga de strijd aan met jouw vrienden!