Red Services
Image default
Woning en Tuin

Houten deuren, rechtstreeks van de fabrikant, hoe is het mogelijk?

Op zoek naar kwalitatieve houten deuren die tegen een stootje kunnen? Dan moet je zeker maar eens het assortiment houten deuren van raamwinkel.be bekijken. Heel wat verschillende deuren, stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt, liggen er op je te wachten. Tegen de scherpste prijzen op de markt!

Hoe ze die houten deuren zo goedkoop kunnen aanbieden bij raamwinkel.be? Heel simpel: Ze nemen heel veel deuren af bij de fabrikant en hebben ook geen dure winkelpunten of overtollig personeel. Ze gaan ervan uit dat je zelf de houten deuren gaat plaatsen en hebben dus geen dure winkels nodig. Uiteraard hebben ze wel een showroom waar je de houten deuren kan gaan bekijken, maar net zo goed kan je ze gewoon online bestellen. Zo slagen ze er bij raamwinkel.be in de houten deuren tegen fabrieksprijzen aan te bieden. Al vanaf 815 euro heb je een kwalitatieve deur van een gereputeerde fabrikant.

 

Nooit bevat een deur nog geheimen voor jou

De houten deuren van Raamwinkel zijn heel eenvoudig te monteren. Zelfs een absolute kluns kan het. Op de website vind je een heleboel instructievideo’s die je in detail uitleggen, hoe je het monteren van je houten deuren kan aanpakken. Moest het toch niet lukken dan kan je nog altijd een workshop volgen of je kan de hulp inroepen van de specialisten van raamwinkel.be. Uiteraard laten ze je niet aan je lot over.

 

Waarom kiezen voor een houten deur?

Houten deuren komen in elke bouwstijl tot hun recht. Modern of klassiek, je vindt altijd de gepaste houten deur. Bij Raamwinkel bieden ze 3 types houten deuren aan. De deur met volledige beglazing, waarbij verschillende soorten beglazing mogelijk zijn. Ook een houten deur met halve beglazing is mogelijk. Als laatste kan je ook nog opteren voor de volledige houten deur. Alle houten deuren kunnen ook in een RAL-kleur gespoten worden en je kan ze dan ook perfect combineren met PVC-ramen.

 

Bestel vandaag nog je houten deuren

Een immens gamma, deuren die makkelijk te monteren zijn en de scherpste prijzen op de markt. Het is dus niet verwonderlijk dat heel wat klanten hun vertrouwen aan raamwinkel.be gegeven hebben. Neem vandaag nog een kijkje op de site en vraag onmiddellijk een online offerte aan. Je krijgt onmiddellijk online de prijs te zien. Vergelijk de prijzen gerust met andere leveranciers, je zal versteld staan van het prijsverschillen. Je houten deuren zelf monteren loont.

De houten deuren kan je zelf komen oppikken of worden vanaf een bestelling van 2.000 euro op de werf geleverd. Bestel nu!

https://www.raamwinkel.be/nl/houten-deuren