Red Services
Image default
Eten en drinken

Outdoor cooking: gewoon lekker thuis

Wat voor beeld heb jij van outdoor cooking? Primitief in een tentje, bij een open vuur in de wildernis? Dit is zeker de moeite waard om een keer te doen! Eigenlijk is het een verzamelnaam voor verschillende manieren van buitenkoken. Zo kun je buitenkoken boven open vuur, maar ook op de barbecue of verschillende tuinhaarden. Iedere methode brengt eigen smaken, recepten en technieken met zich mee. OUTDOOR OUTFITTER, de specialist in buiten koken in Overasselt, heeft allerlei soorten apparaten voor jou beschikbaar. Probeer eens iets nieuws!

Kies het apparaat dat bij jou past

Ga jij voor een traditionele barbecue of wil je toch een barbecue met rookoven? Er zijn diverse soorten barbecues die verschillende brandstoffen gebruiken. Zo bestaat het assortiment van de outdoor cooking-specialist uit barbecues die briketten, hout of hete kolen gebruiken. Iedere brandstof geeft ook weer een andere kleur aan de smaak. Probeer eens een lekker gerecht te roken. Bekijk ook de mogelijkheden voor een tuinhaard met grill. Dit zijn stijlvolle haarden voor in de tuin, ideaal voor in een tuinkamer of serre. Het is mogelijk om een apart rookkanaal naar buiten te plaatsen waardoor het aangenaam warm wordt in jouw ruimte, maar je geen last hebt van rook. Zo kun je ook genieten van je tuinkamer of serre in de winter met sfeervolle verwarming. Daarnaast kun je gebruik maken van de bakplaat of grill om heerlijke gerechten of hapjes te bereiden. Combineer dit bijvoorbeeld met een gietijzeren Dutch Oven-pan om in de winter een bondige erwtensoep te maken, zodat je lekker kunt opwarmen bij jouw tuinhaard. Tevens zijn er ook compacte draagbare tuinhaarden die je gemakkelijk kunt opbergen of mee op reis kunt nemen. Zo kun jij overal jouw lekkere gerechten bereiden.

Geniet van jouw gerechten

Bekijk het aanbod van OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt en ga aan de slag met het experimenteren met verschillende outdoor cooking-gerechten. Daarnaast beschikken zij over jarenlange ervaring met allerlei traditionele buitenkooktechnieken waarmee ze je kundig advies kunnen bieden. Op de website staan diverse mogelijkheden tot workshops en leuke recepten om te proberen.

Gerelateerde artikelen

Een malse tournedos is perfect voor bij het avondeten

Olijfolie Manolakis fluweel zacht en puur. Traditionele olijfolie uit Kreta en biologisch.

Allerlei vegan producten, waaronder vegan chocola, bij deze webwinkel