Red Services
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaarten boven je eigen streek

Ballonvaarten? Geef toe als je een luchtballon door de lucht ziet zweven dan word je toch instant gelukkig? Ballonvaart hebben iets magisch en daar kun jij zonder probleem deel van uitmaken. Ballonvaren is voor iedereen toegankelijk, helemaal niet duur en eenvoudig te regelen. Een ballonvlucht is al lang niet meer voor de happy few en meer en meer mensen ervaren het genot van zweven in de lucht.

 

Ballonvaarten zijn een waar plezier

Een ballonvaart begint al met het enthousiasme en de adrenaline die op voorhand vrijkomt. Dat is nu eenmaal wat ballonvaarten met mensen doen. De voorpret wordt vervolgens omgezet in het optuigen van de ballon.

Samen met de piloot zorg je ervoor dat je ballon helemaal in orde is en klaar om in de lucht te gaan. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten, dat spreekt voor zich. De piloten van C-Air Ballonvaarten zijn ervaren rotten en hebben honderden vlieguren achter de rug.

 

Kies je eigen ballonvaart

Vervolgens is het tijd om op te stijgen. In principe kunnen ballonvaarten over het ganse land vertrekken. Je kiest de regio van je voorkeur, boekt je ballonvlucht en de rest loopt vanzelf. Reken op een dik uur vliegen. Een magisch moment met kriebels in de buik en fantastische vergezichten.

Zeker op heldere dagen is vliegen in een luchtballon een waar visueel genot. Alleen, als koppel of met klanten of collega’s? Alles kan en bij C-Air denken ze graag met je mee en komen ze met een voorstel op maat. Bovendien krijg je na de vlucht ook een hapje en een drankje aangeboden en is er meer dan tijd genoeg om na te praten. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een heus balloncertificaat mee voor thuis tegen de muur.

 

Ballonvaarten of ballonvlucht of ballonvaren wat is correct?

Zowel Ballonvaarten, ballonvlucht als ballonvaren is correct. Het is super ontspannend en voor iedereen. Vanaf 125 euro per persoon kun je een ballonvaart ondernemen. Daar ben je in totaal zo’n 4 uur zoet mee, dus die investering valt reuze mee. Nu meer en meer mensen de charme van een ballonvaart ontdekken, kun jij toch niet achter blijven? Wil je zelf niet de lucht in? Schenk een cadeaubon aan iemand anders. Een onvergetelijk geschenk voor je geliefde, familie of klant.

Meer ontdekken over de mogelijkheden of een ballonvlucht online boeken? Neem een kijkje op één van de websites van C-Air Ballonvaren. Daar regel je alles met enkele drukken op de knop. Lekker makkelijk.

https://www.cair-ballonvaart.be