Red Services
Image default
Industrie

Renovatie van corporatiewoningen door dé aannemer funderingswerken in Utrecht

Ben je als woningcorporatie eigenaar van huurwoningen die al wat ouder zijn, dan kan het gebeuren dat de fundering slijtage vertoont. Een aannemer funderingswerken in Utrecht kan de fundering vervangen of versterken als dat nodig is. Zeker als het gaat om een houten fundering, kan het gebeuren dat deze na verloop van tijd problemen gaat geven. De bewoners merken dit bijvoorbeeld door vocht in de woning. Dat is niet alleen oncomfortabel, het kan uiteindelijk zelfs leiden tot gezondheidsklachten. Daar wil je natuurlijk niet voor aansprakelijk worden gesteld. Daarom is het belangrijk om de fundering om de paar jaar te laten controleren en tijdig onderhoud te laten uitvoeren. Als dat is gebeurd, kan de fundering er weer tientallen jaren tegen.

Projectmatig onderhoud aan de fundering

Natuurlijk is het voordeliger als je een aannemer funderingswerken in Mijdrecht, in de regio Utrecht, inschakelt voor onderhoud aan meerdere woningen in een blok of straat. Door meerdere woningen tegelijk te laten renoveren, voorkom je dat er problemen ontstaan in een huis naast dat waar het onderhoud is uitgevoerd. Dit kan leiden tot extra kosten. Met andere woorden: het is om meerdere redenen goedkoper en dus rendabeler om meerdere woningen tegelijk van een nieuwe fundering te laten voorzien. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op met een bedrijf dat ervaring heeft met het projectmatig uitvoeren van dit soort werkzaamheden.

Een goede kostenraming is belangrijk

Voor de woningcorporatie is het natuurlijk belangrijk om een duidelijke kostenraming te hebben voor groot onderhoud. Dat geldt zeker voor aanpassingen aan de fundering. De aannemer funderingswerken in Utrecht kan zorgen voor een nauwkeurige kostenraming. Je kunt een offerte aanvragen bij R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht. Zij voeren dit soort werkzaamheden al vele jaren uit en is dus een betrouwbare partner om zaken mee te doen. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.