Red Services
Image default
Mode en Kleding

Jackets in grote maten voordeliger dan ooit

De markt voor kleren is constant in beweging. Vooral met de prijzen blijven ze stijgen en dan weer dalen. Dit komt voornamelijk door de grote concurrentie die er onderling is. Op het moment zijn jackets in grote maten voordeliger dan ooit. Er zijn altijd verschillen in merknamen en materialen maar de prijs die hiervoor bedoeld is zijn het gemiddelde van alle jackets in grote maten samen. Voor van de grote merken is het opvallend dat de prijzen gedaald zijn ten opzichte van vorig jaar. Dit komt doordat er dan meer verkocht wordt. Ze willen hier graag meer klanten aantrekken die naast jackets in grote maten ook nog andere artikelen kopen.

Prijzen jurken in grote maten

Voor goedkopere merken zijn de prijzen hetzelfde gebleven voor jackets in grote maten. Ten opzichte van voorgaande jaren zijn de prijzen daarin zelfs iets gedaald maar samen met grote merken die enorm gedaald zijn ze samen voordeliger dan ooit. Jackets in grote maten is vooral populair als een extra warme kledingstuk. Het voordeel van jackets in grote maten zijn dat ze in verschillende kleuren en grote makkelijk gemaakt kunnen worden. De meeste winkelketens laten dit in China doen omdat het daar een heel stuk goedkoper is dan hier. Vaak wat mensen niet weten is dat sommige mensen alleen meer betalen voor het merk dat erop staat. Het kwaliteit van jackets in grote maten precies hetzelfde zijn.

Speciale kledingzaak

De speciale zaken die gericht zijn op een klein deel van de markt kosten wel een stuk meer maar dan is overal zo. Denk aan pakken voor mannen, dat is een speciale doelgroep van de markt. Hierin worden pakken op maat gemaakt voor de klant. Daarin tegen moet de klant wel veel meer betalen doordat zij een pak maken die gericht is voor de klant. Bij jackets in grote maten is dit niet zo, wanneer er een bepaalde symbool opstaan kan het zomaar zijn dat de prijs daardoor met 25 euro omhoog gaat. Wat het tegenovergestelde hiervan is kwantiteit. Deze winkelketens kopen heel veel van het hetzelfde voor veel minder geld. Hierdoor is de kwaliteit vaak minder en ook nog dat er enorm veel van zijn maakt de prijs laag. Heeft u nog vragen over bepaalde besproken onderwerpen dan horen wij dat natuurlijk graag.

http://www.zizzi.nl/bovenkleding/jackets