Red Services
Image default
Tuin en buitenleven

Brievenbus van Cortenstaal? Waar koop ik die?

U heeft vast wel eens tuinen gezien waar van die prachtige bloembakken staan. Die bloembakken lijken wat goud bruin van kleur. Ze lijken te roesten. Maar die roestkleur komt heel mooi en natuurlijk overeen met al het groen in de tuin. Vaak worden de roestkleurige bloembakken gecombineerd met paarse lavendel en worden er in de tuin diverse grassoorten toegevoegd. Dit oogt heel rustgevend en natuurlijk. Het is dan alleen jammer als u midden in die prachtige serene tuin een kunststof of rvs brievenbus hebt staan. Het hebben van een brievenbus is verplicht in Nederland. Maar als u een prachtig aangelegde tuin hebt, kan een brievenbus behoorlijk afbraak doen aan het totaalplaatje. Voor mensen die de bruin roestkleur omarmen hebben wij nu ook brievenbussen in ons assortiment die hier aan voldoen.

 

 

Bruin roestige brievenbussen

De bruin roestige brievenbussen waar wij het over hebben zijn zogenaamde cortenstaal brievenbussen. En deze bussen zijn niet in die kleur gespoten, maar de kleur is ontstaan door de natuur zijn werk te laten doen. Normaal gesproken zal een brievenbus nooit zo snel roesten. Maar de cortenstaal brievenbus is speciaal gemaakt om te gaan roesten. U ontvangt dit model in eerste instantie in het zwart. Doordat de bus onbehandeld is zal deze al gauw zijn roestkleur krijgen. Nadat de bus circa een half jaar buiten staat. Is deze volkomen verroest. Het effect dat nodig is om die natuurlijke kleur te krijgen. Het fijne van dit soort postbussen is dat je er verder nooit geen onderhoud meer aan hebt. Ze zijn ijzersterk en de roestlaag zorgt er eigenlijk alleen nog maar voor dat de bus nóg sterker wordt. Dit in combinatie met uw prachtig aangelegde tuin zal prachtig en compleet ogen.

Waar te koop?

Nu rijst natuurlijk nog even de vraag waar je dan die cortenstalen brievenbussen kunt kopen. Brievenbuswebshop.nl is een erkende dealer in dit soort brievenbussen. Wij verkopen verschillende modellen, vaak wel pilaarvormig zodat ze vrijstaand geplaatst kunnen worden. En we hebben zelfs een pakketbrievenbus van cortenstaal in ons assortiment. De levertijd van een aankoop gaat vrij snel. Doorgaans worden dit type postbussen al binnen 1 of 2 dagen geleverd. Wilt u ons aanbod eens zien? Bezoek dan gerust onze site Brievenbuswebshop.nl