Red Services
Image default
Vakantie

Camper broekie? Geen probleem

Het is natuurlijk geweldig, een droom die uitkomt om lekker met de camper op stap te gaan. Toch zal dit verschillende vragen bij u oproepen. Gelukkig hebben wij veel antwoorden op deze vragen zodat u volledig voorbereid en veilig op pad kunt gaan. Een camper is in principe gewoon een auto, echter wel een die je meer mogelijkheden geeft. Het is namelijk een auto waar je voor een langere tijd in kunt verblijven. De camper is daarom voorzien van verscheidene voorzieningen die het voor jou leefbaar dienen te maken. Denk bijvoorbeeld aan een toilet, een watertank en kookgelegenheid.

 

Het is altijd aan te raden je goed te oriënteren op de regio waar u naartoe gaat. Zijn er genoeg campings of kunt u er vrij staan?

 

Sanitair

 

Bij veel campings vindt u voorzieningen om uw afval van de camper te lozen en uw water weer aan te vullen. Zo voorkom je dat je in de problemen komt door een lege watertank of een vol toilet. Het is aan te raden altijd kleingeld bij de hand te hebben omdat het vaak via automaten geregeld is. Vaak hebben mensen dit niet waardoor er heel veel gewisseld moet worden en dan wil het wel eens zo zijn dat het wisselgeld op is natuurlijk.

 

Gas

 

Nederlandse gasflessen zijn in het buitenland meestal goed bij te vullen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een buitenlandse fles erbij te kopen. Ook zou u bijvoorbeeld een LPG tank of LPG fles met buitenaansluiting aanschaffen. Wanneer de camper al LPG flessen heeft of een dampgastank is het mogelijk om deze met LPG te vullen.

 

Controleer voor vertrek

 

Er zijn altijd meerdere dingen die handig zijn om te controleren voordat je op pad gaat. Zo moet je zorgen dat de vorstbeveiliging omhoog staat, zo voorkom je dat het water wegloopt. Ook dien je alle kastjes op slot te doen, niemand wordt blij van rondslingerende objecten tijdens de reis. Het gewicht van de camper is ook goed om vooraf even te controleren. Controleer ook altijd even alle lampen van de camper en zorg daarnaast ook voor reserve verlichting. Controleer ook de achteruitrijcamera. Het is erg belangrijk dat u de beste achteruitrijcamera heeft zodat u zo veilig mogelijk op pad kunt.

 

Met deze tips ben jij in ieder geval zeker van het feit dat je veilig op reis kan met de camper. Geniet ervan!

 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/