Red Services
Image default
Vakantie

Kom ook genieten bij de Leistert

Bij het plannen van een uitje met een gezellige, grote groep, biedt Leistert met een groepsaccommodatie voor 13 personen de perfecte oplossing. In de groene, uitgestrekte omgeving van het vakantiepark waan je jezelf even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en ontstaat er ruimte voor ontspanning en saamhorigheid. De huisjes zijn niet enkel ruim, maar ook zorgvuldig ingericht om ieder lid van je groep comfort en gemak te bieden. Leistert hecht waarde aan het creëren van een omgeving waarin zowel rust als vermaak hand in hand gaan. 

Een accommodatie die verbindt 

De groepsaccommodatie 13 personen bij Leistert verzekert niet alleen voldoende ruimte voor iedereen, maar stimuleert ook het samenzijn. Met een sfeervolle inrichting en een comfortabele leefruimte, ontstaat er een warme plek waar herinneringen gemaakt worden. De ruime keuken nodigt uit tot het bereiden van gezamenlijke maaltijden, terwijl de comfortabele zitruimtes en slaapkamers garant staan voor de nodige rust na een dag vol activiteiten. Hier ben je niet alleen samen, maar beleef je ook samen. 

Genieten van de natuur en faciliteiten 

Terwijl je vertoeft in de groepsaccommodatie 13 personen, biedt Leistert een scala aan activiteiten en faciliteiten aan, welke bijdragen aan een verrijkend verblijf. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, de natuurlijke omgeving en hoogwaardige faciliteiten zorgen ervoor dat iedere dag een nieuw avontuur kan zijn. Verken de groene omgeving tijdens een wandeling, plons in het subtropisch zwemparadijs, of daag elkaar uit voor een potje bowlen. Het maakt niet uit wat de weersvoorspellingen zijn, bij Leistert is er altijd iets te beleven. 

Zo biedt Leistert een prachtig decor voor jouw volgende groepsvakantie. Met een harmonie tussen gezellig samenzijn in de groepsaccommodatie en het beleven van diverse activiteiten in de bruisende omgeving, zal je tijd hier een dierbare herinnering worden die je nog lang zal koesteren.