Red Services
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren

Binnenkort moet ik een touringcar huren. Wij gaan namelijk met een hele groep (25 man) op wintersport in Winterberg, voor een lang weekend. En hiervoor zoeken wij een touringcar die ons daar naartoe wilt vervoeren. Maar waar moet ik dat doen? En hoe was het weekendje weg in Winterberg? Dit alles vertel ik graag in dit artikeltje.

Waar touringcar huren?

Voor een touringcar huren ben ik gaan Googelen in de zoekmachine. En al gauw vond ik Noot Personenvervoer. Zij zitten 20 km van ons vandaan (Leersum), maar dit is nog behoorlijk dichtbij! Ook zag ik dat zij zulk soort reizen, bijvoorbeeld naar Winterberg, goed kunnen verzorgen. Daarom nam ik contact met een medewerker van daar op en hij vond het erg leuk dat wij met zo’n groep op wintersport gaan. En ook dat wij graag Noot als vervoerder willen, met een touringcar. Hij vertelde ook dat er dan eten en drinken onderweg verzorgt kan worden, naar het ski-oord toe.

Met de touringcar naar Winterberg

Eindelijk was het zover! Het was vroeg op de vrijdagmorgen en iedereen had er heel veel zin in. De touringcar kwam op tijd aanrijden en wij werden hartelijk welkom geheten door de buschauffeur. Toen de ski’s en snowboards waren ingeladen, konden we vertrekken. De buschauffeur vertelde nog even hoe lang de verwachting was dat de rit zou duren. Vervolgens zijn sommigen onderweg gaan slapen en anderen bleven opgewekt wakker.

Na een goede reis kwamen wij aan in Winterberg. En het was er prachtig weer met een flink pak sneeuw! Natuurlijk kwam dit ten goede. Want wij hadden al van anderen gehoord dat er op andere plekken in de Alpen nauwelijks sneeuw lag.

Zoals ik al zei verliep de reis erg goed en daarvoor willen wij Noot Personenvervoer, en in het speciaal de chauffeur, van harte bedanken.