Red Services
Image default
Webdesign

Webdesign Amersfoort

Ik ben woonachtig in Amersfoort en ben dus op zoek naar een webdesign Amersfoort. Ik wil namelijk een website laten maken dat me niet al te veel moet gaan kosten maar dat ik wel een website krijg waar ik veel mee kan en waar ik iets aan heb. Ik heb als doel meer bezoekers te krijgen op  mijn website en daarom heb ik dus een nieuwe website nodig. Ik heb ook gezien dat SiteToGo dat soort websites maakt voor een mooie prijs en dat zij die ook nog eens optimaliseren voor Google. Dat maakt het dus makkelijker om gevonden te worden op Google omdat alle tekst op je website klopt tegenover de eisen van Google. In dit blogje of ik voor SiteToGo heb gekozen of voor een ander bedrijf.

Googelen op webdesign Amersfoort

Ik ben dus gaan Googelen op webdesign Amersfoort en kwam toch al wel snel tot de conclusie dat SiteToGo de beste oplossing was. Ze zijn het enige bedrijf dat een vaste prijs weergeeft en bij de andere bedrijven is er geen pijl op te trekken wat je nou precies voor de website moet betalen om die te laten maken. Een complete website voor 450 euro vind ik namelijk niet veel geld en is het toch van hoge kwaliteit! Daarbij zorgen zij ook nog eens voor onderhoud en de updates. Daarbij kan je zelf nog door middel van een webbeheersysteem kleine dingetjes aanpassen in de content wanneer nodig.

SiteToGo

Dankzij SiteToGo heb ik een prachtige webdesign Amersfoort gekregen en daarmee wil ik ze hartelijk danken voor de mooie website die ze hebben gemaakt. Ik ben daardoor al een stuk beter vindbaar in Google en krijg ik ook al een stuk meer klanten. Ook hebben ze veel positieve feedback gegeven op mijn website en zouden ze er zelf ook wel zo een willen! Ik heb ze jullie daarbij zeker aangeraden!