Red Services
Image default
Woning en Tuin

De meest ruime verbinding tussen woning en tuin anno 2016, de schuifpui!

Een te krappe achterdeur, iedereen kent het wel, grote meubels moeten via een grote omweg in en uit huis, een barbecue met vrienden gaat altijd gepaard met een aantal botsingen in het portier van de achterdeur, de beste oplossing hiervoor is de schuifpui. Een korte uitleg voor het geval dit begrip onbekend is bij u, een schuifpui is een beweegbare wand van glas die de doorgang tussen woning en tuin/serre verbreed, deze is eenvoudig te openen en sluiten dankzij het lichte gewicht en de plaatsing in een rails. In dit artikel leggen wij u uit waarom de schuifpui de beste & betaalbare toevoeging aan u woning om de toegankelijkheid en het comfort te verbeteren is.

Waarom nou een schuifpui? De grootste voordelen op een rijtje.

Sommige mensen zullen denken van; ‘Wat moet ik moet met zo’n grote verschuifbare buitendeur die mijn hele wand in beslag neemt?’. Nou, die gedachte is na het lezen van dit artikel hoogstwaarschijnlijk omgebogen in enige interesse naar dit verschuifbare geveldeel; de schuifpui. Ten eerste is de schuifpui multifunctioneel, het is zowel een deur als raam, dit zorgt ervoor dat er veel meer licht in uw woonkamer/keuken komt dan door een betonnen wand, waardoor er een veel levendigere sfeer ontstaat. Zelfs als de schuifpui niet in gebruik is, heeft het alsnog positieve invloed op het wooncomfort.

Krijgt u de lucht van die verbrandde gehaktballen ook zo moeilijk het huis uit? De schuifpui is hiervoor een goede oplossing, door het grote oppervlak kan de stank van binnenshuis in korte tijd vervangen worden door de frisse buitenlucht, met een deur van een normaal formaat duurt dit uren.

De ruime opening brengt ook veel voordelen met zich mee wat betreft mobiliteit van zowel personen als voorwerpen van grote omvang.

Schuifpuien-BV helpt u!

Heeft dit artikel u aan het denken gezet, nieuwsgierig gemaakt of interesse opgewekt voor de schuifpui, bezoek dan onze website Schipper Ede, of kom langs in onze showroom, een overzicht van onze vestigingen is te vinden op de website. Onze vakbekwame medewerkers zullen hier altijd klaar staan om u te helpen, al uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Tevens hebben wij professionele werknemers die de schuifpui komen plaatsen, in de meeste gevallen is de inbouw gratis!

Wij kijken er erg naar uit om met u een bakje koffie te drinken in een van onze Schuifpuien-BV vestigingen, de deur/schuifpui is altijd open!

Kijk voor meer informatie op http://schipper-ede.nl/schuifpuien/