Red Services
Image default
Woning en Tuin

De voor- en nadelen van nú je huis verkopen

In het leven is het een komen en gaan van dingen en gebeurtenissen. Is nu voor jou de tijd aangebroken om naar een ander huis te gaan kijken? En heb je wellicht al een ander huis gevonden? Als je op dit moment je huis wilt verkopen, moet je met zowel voor- als met nadelen goed rekening houden.

Je huis in deze tijden verkopen; de voordelen

De voordelen staan uiteraard als een paal boven water. Zo is het ideaal dat je je huis voor een flink bedrag kunt verkopen. Met alle ‘dank’ aan de huidige huizenmarkt. Aangezien de huidige huizenmarkt volledig oververhit is, kun je van echt een mooi bod op je huis uit gaan.

Bovendien is de kans groot dat je je huis heel snel kunt verkopen. De tijden dat huizen bijvoorbeeld 3 maanden te koop blijven staan, ligt achter ons. Nagenoeg alle huizen worden tegenwoordig al binnen enkele weken verkocht. Dit betekent dat je geen kopzorgen krijgt en dat je snel de volgende stap in je leven kunt zetten.

Een ander voordeel is dat je je huis aan meerdere partijen (mogelijk) kunt verkopen. Je kunt je huis op Funda te koop zetten, maar je kunt ook een vastgoedinvesteerder contacten. Op de website Damborg.nl vind je meer informatie over een dergelijke vastgoedinvesteerder. Damborg kan alle vragen omtrend het vastgoed beantwoorden dus twijfel niet en neemt gratis contact op.

Je huis in deze tijden verkopen; de nadelen

Ben je van plan om je huis op dit moment te verkopen? Dan moet je goed rekening houden met de oververhitte huizenmarkt. Aan de ene kant is dit ideaal, maar aan de andere kant is het ook lastig om zelf een ander huis te kopen. Alle huizen in ons land zijn immers een stuk prijziger geworden in het afgelopen jaar. Dit nadeel weegt echter wel op het tegen het feit dat je je huis tegenwoordig voor een flink bedrag kunt verkopen.