Red Services
Image default
Woning en Tuin

Deurklink kopen? Deze smaken zijn er

Sta je wel eens stil bij de deurklink? Van bijvoorbeeld de voordeur, de deuren die de kamers in huis scheiden, het toilet of de badkamer? Vast niet en dat hoeft ook niet. Maar wees jezelf er wel van bewust dat deurklinken belangrijker zijn dan dat je denkt. Wanneer je overal dezelfde soort deurklinken monteert creëer je meer eenheid en dus ook meer rust. En een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Daarnaast heb je een voordeel als je jouw huis in de verkoop zet, want een makelaar kan het huis dan hoger waarderen en tegen een betere prijs wegzetten. Dus kijk eens goed naar je deurbeslag. Zijn ze aan vervanging toe? Mooi, want in onze blog vertellen we welke smaken er allemaal zijn.

Moderne deurklink

De moderne deurklink is op dit moment de populairste keuze die gemaakt wordt en dat is ook niet zo vreemd. Moderne deurklinken zijn mooi en stralen luxueuze uit en zijn daarnaast ook nog eens enorm praktisch. Ze werken enorm soepel terwijl ze dus een huis, bedrijfspand of winkel een veel mooiere uitstraling kunnen geven. Zwarte moderne deurklinken zijn razend populair, maar ook witte deurklinken en deurklinken in RVS zijn in opkomst. Terwijl goud messing nog altijd een gewenste kleur is.

Zwart is en blijft populair

De zwarte deurklink is dus enorm populair en binnen dit segment kun je keuzes maken uit verschillende vormen, stijlen en materialen. Je kunt zwarte deurklinken in RVS, ijzer, zamak en zelfs in hout krijgen. Of in het stevige materiaal aluminium dat ook nog eens duurzaam is. De populariteit is vooral te danken aan het feit dat zwart met vrijwel alles te combineren valt. Of je nu een strak of kleurrijk interieur hebt of een huis uit de jaren ‘30 of een modern bedrijfspand van nieuwe deurklinken moet voorzien.

Deurklinken met schild

Deurklinken met schild zijn ook enorm populair en het geeft een deur en dus ook een huis of een interieur net even iets meer uitstraling. Voor een toilet of badkamer zijn deurklinken met schild ideaal, omdat je rozetten en sloten in dezelfde stijl en kleur als de deurklink hebt. Het vormt een mooi geheel en dat zorgt weer voor… juist! Meer rust en dus ook een luxueuze uitstraling. Deurklinken met schild zijn ook populaire keuzes voor bijvoorbeeld voor- en achterdeuren of zelfs voor de deur van een poort.

De retro deurklink

Retro is populair en ook bij deurklinken! De retro deurklink is stijlvol afgewerkt en in de stijl van het deurbeslag dat in de jaren ‘30 werd gebruikt. Maar dan wel even iets beter afgewerkt en steviger zodat je lang plezier hebt van het deurbeslag. Retro deurklinken zijn perfect als je een huis of pand uit de jaren ‘30 hebt, maar je kunt het ook toepassen als je het gewoon mooi vindt. Let er dan wel goed op dat de stijl en de vorm van een deurklink goed bij de stijl van het huis en het interieur past. Maar dat spreekt voor zich.