Red Services
Image default
Woning en Tuin

Muurposters in alle geuren en kleuren

Dat van die geuren moet je niet al te letterlijk nemen natuurlijk, maar dat onze muurposters voor de tuin in alle kleuren te verkrijgen zijn is een vaststaand feit. Voor elke sfeer, tuin en persoon zijn er geschikte muurposters op 123TuinPoster.nl te vinden.

Je favoriete muurposters bestellen is bovendien super eenvoudig. In enkele klikken ben je klaar en leveren we de muurposters voor je tuin bij je aan huis.

 

Kwaliteit met garantie

Onze muurposters zijn van de hoogste kwaliteit. Scheuren kunnen ze in tegenstelling tot papieren exemplaren niet en een extra coating zorgt er ook voor dat ze perfect afwasbaar zijn. De muurposters trotseren perfect het Belgische weer en kun je dus zonder zorgen buiten laten hangen. Met een garantie van 3 jaar en de wetenschap dat ze kleurvast zijn bezorgen we je al onze muurposters. Al meer dan 9 jaar leveren we ze bij de mensen thuis en we hebben dan ook heel wat referenties kunnen verzamelen op onze website. Stuk voor stuk tevreden klanten die fijne reclame maken voor onze muurposters.

 

Muurposters! Zo groot je maar kan bedenken

Op een postzegelformaat gaan onze muurposters minder tot zijn recht komen, maar voor de rest is alles mogelijk. Je kan ze tot een formaat van 10 meter x 5 meter krijgen. Zelfs in een zeer grote tuin hebben onze muurposters hun plaats. Ga aan de slag met je creativiteit en verbeelding en zoek een uitgelezen plekje voor onze muurposters. Bedek die muur, vorm dat hek om of plaats onze muurposters in het midden van je tuin. We hebben onze muurposters al overal zien opduiken bij onze klanten.

 

Kies je eigen beeld

Ongekende vrijheid! Online kan je uit heel wat beelden kiezen die we drukken op onze muurposters. Je kan het zo gek niet bedenken. Maar wil je toch nog wat anders op je muurposter dan is dit perfect mogelijk. Je kan namelijk je eigen afbeeldingen op je muurposters laten drukken. Dit is even simpel als onze beelden. Gewoon je foto doorsturen en binnen de week arriveren je muurposters. Je favoriete beeld het hele jaar prominent in je tuin. Een uniek tuin voor elke unieke persoonlijkheid. Met onze muurposters schep je ook in je tuin een persoonlijke sfeer.

 

https://www.123tuinposter.nl/muurposters/