Red Services
Image default
Woning en Tuin

Robuuste tafels

De industriële stijl heeft de afgelopen jaren veel interieurs weten te veroveren. De unieke sfeer en de authentieke details weten bij mensen iets los te maken. Door de combinatie van metaal, hout en steen zorgt een industrieel interieur voor een authentieke, stoere en robuuste sfeer.

In de woonbladen zie je vooral foto’s en reportages over interieurs die geheel in de industriële stijl zijn ingericht. Maar wist je dat de robuuste industriële meubels het ook in andere interieurstijlen goed doen? Zelfs in een landelijk interieur. Plaats een van de robuuste industriële tafels in een landelijk interieur en je zult versteld staan van hoe mooi het past. Juist omdat de robuuste tafel afwijkt van de rest vormt het een contrast dat je hele interieur beter tot zijn recht laat komen.

Robuuste tafels voor iedereen

In de (online of offline) showroom zijn vele tientallen robuuste tafels te vinden. Rond, vierkant, of ovaal, Tafels99 heeft ze allemaal. Weet je al wat je wilt? Gebruik de filters om alleen de tafels te zien die aan je wensen voldoen.

Ons aanbod is enorm divers. Toch is er een (kleine) kans dat er tussen al die robuuste tafels geen tafel staat die helemaal aan jouw filters voldoet. Is dat het geval? Neem dan eens contact op met onze adviseurs.

In onze eigen werkplaats in Zevenaar staan onze vakkundige meubelmakers te trappelen om jouw tafel te bouwen. Precies zoals jij het wilt. Wij noteren je wensen en sturen je binnen enkele dagen een offerte voor een industriële tafel op maat.

Binnen enkele weken heb jij een robuuste tafel die precies past bij je huis én bij jou!