Red Services
Image default
Mode en Kleding

Schoenen kopen bij Nijhof Schoenen

De mooiste slippers voor de zomer

Sommige kunnen er niet wachten! Het dragen van teenslippers voelt voor velen enorm bevrijdend. De teken dat het vakantieseizoen is begonnen en dat het ook echt mag. Maar teenslippers zijn meer dan enkel ‘slippers’. Ze vormen een statement en kunnen prima gedragen worden als fashion accessoire. En in de zomer is het natuurlijk dé meest gedragen voetaccessoires. Bekende merken zoals reef teenslippers en ipaneme teenslippers zijn wereldwijd bekend en vanwege de mooie designs en uitdagende printjes. Ga de zomer in met de leukste teenslippers en bestel ze in jou maat direct online bij Nijhof Schoenen. Maar we bieden nog veel sandalen aan. Koop in onze winkel ook;

 • amako slippers
 • rohde dames slippers
 • warmbat slippers
 • paula urban sandalen
 • heren sandalen
 • vouwen slippers

Xpooos sokken voor degene die durft

En van slippers gaan we over naar sokken… want daar loop je dan met je nieuwe veterschoenen, instappers of sneakers. Helemaal fresh en natuurlijk super hip! Maar de sokken dan, tellen die niet mee? Standaard witte sokken doen we niet aan en zwart/grijze sokken is ook niet je-van-het. Nee in dat geval kun je beter kiezen voor de super leuke en ludieke Xpooos sokken. De sokken van Xpooos zijn direct op te merken aan de printjes. En daarin kun je werkelijk alle kanten op. Van tijgerprintjes, bierdopjes, stoere kerstmannen, elfjes, you name it! Keuze genoeg dus en dus is er altijd wel een paar sokken die past bij jouw stijl. En dankzij de handige one-size maten hoef je niet lang te zoeken. De sokken van Xpooos zijn verkrijgbaar in de webshop van Nijhof Schoenen, of in onze winkel in Hengelo. Bestel ze eenvoudig online samen met een paar nieuwe sneakers.

De nieuwste heren en dames sneakers kopen

Je bent groot sneaker fanaat en wil het nieuwste van het nieuwste? Wij bij Nijhof Schoenen begrijpen we je heel goed. Daarom zul je bij ons nooit ontevreden shoppen. Want met meer dan 70 merken zul je niet gauw teleurgesteld raken in het aanbod. Van trendy snekars in hippe kleuren tot casual witte sneakers die goed matchen bij iedere outfit. En het aanbod merken houdt eveneens niet op. Wat te denken van de volgende merken;

 • Floris van bommel sneakers
 • Red Rag sneakers
 • Vespa sneakers
 • Develab sneakers
 • Giga girls & boys
 • Twins sneakers

Het aanbod varieert iedere maand en dat geldt ook voor onze collectie.Ieder seizoen weer maken we onze klanten blij door ze te verrassen met nieuw aanbod in frisse stijlen en hippe kleuren.

Schoenen kopen voor jong en oud

Het is de passie vanuit ons team en ons DNA dat we al sinds 1929 schoenen verkopen aan jong en oud. Bij Nijhof Schoenen profiteer je van deskundige service en mensen die verstand hebben van schoenen. Voor professioneel advies kun je zelfs beroepen op onze eigen podotherapeut die tevens veel ervaring heeft met kinderschoenen. Zo krijg je gericht en goed schoenadvies waar je wat aan hebt. Want lang niet iedere schoen is geschikt voor jouw voeten. Proberen? Kom langs in onze winkel in Hengelo en laat je overtuigen door onze service.

Exclusief in de regio: Nubikk schoenen

Vanuit onze locatie in Hengelo bieden we de grootste aanbod schoenen van het merk Nubikk. Deze zeer populaire dames sneaker merk maakt een grote groei meer sinds de oprichting in 2012. De kracht zit in de eenvoud van het ontwerp, met accenten op de zool, kleurgebruik en kleuraccenten op de schoen. Benieuwd of Nubikk wat voor jou is? Bekijk de nieuwste Nubikk collectie in onze webshop.

Gratis verzending bij online schoenen kopen

We maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je vanuit onze webshop direct jou favoriete schoen kopen met snelle levering. De schoenen online zijn op voorraad en worden uiterlijk binnen 2 werkdagen thuis geleverd. En vanaf €99,95 is de verzending zelfs gratis. Probeer het uit en laat ons weten of je suggesties hebt.

https://www.nijhofschoenen.nl/