Red Services
Image default
Woning en Tuin

Snel, professioneel en voordelig een woning laten leegruimen

Een snelle en deskundige inboedelopruiming en woningontruiming is gewenst bij een sterfgeval in de familie, een echtscheiding of als uw vader, moeder, opa of oma niet langer zelfstandig kan wonen en naar een verzorgingsappartement verhuist. Allerommelopgeruimd.nl heeft de kennis en ervaring om dit op discrete, voordelige en professionele wijze uit te voeren. U weet dankzij een vooraf afgesproken all-in prijs precies waar u aan toe bent en u wordt volledig ontzorgd.

Woning leeg opleveren dagelijks werk

Een woning leeg opleveren is dagelijks werk voor de vakmensen van Allerommelopgeruimd.nl. Het maakt niet uit wat voor woning het is of op wat voor termijn het moet gebeuren, Allerommelopgeruimd.nl staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Het eigen huis, de huurwoning, de aanleunwoning of het seniorenappartement wordt bezemschoon opgeleverd aan de woningcoöperatie of de makelaar. Ook de vloerbedekking, gordijnen, vitrage en rails worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast worden kleine schades hersteld, zoals het gaatjes opvullen in de muren en plafonds.

Waardevolle spullen eerst uitzoeken na een overlijden

Het komt veel voor dat de tijd kort is om de inboedel op te ruimen en de woning te ontruimen. U krijgt bij Allerommelopgeruimd.nl natuurlijk de tijd voor het inboedel ophalen na een overlijden. Als de kostbare en emotioneel waardevolle spullen door de familie zijn uitgezocht, wordt de woning vakkundig leeggeruimd en bezemschoon opgeleverd. Meer weten over de gewaardeerde en betaalbare dienstverlening van Allerommelopgeruimd.nl? U kunt ons alle dagen van de week bellen op nummer 06 – 41 56 82 42. Of stuur een e-mail of maak gebruik van het contact- en offerteformulier op de website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

http://www.allerommelopgeruimd.nl/