Red Services
Image default
Woning en Tuin

Teakhouten bank? De Teakspecialist!

Voor al onze tuinmeubelen, wordt eersteklas teakhout uit Indonesië gebruikt. Teakhout dat er prachtig uitziet en oersterk is. Dus als jij op zoek bent naar tuin- of terrasmeubels die tegen een stootje kunnen én een trendy uitstraling hebben, hoef je niet verder te zoeken.

Bank van teakhout
Een teakhouten bank is niet zomaar een teakhouten bank. Er zijn strakke banken, klassieke banken, Engelse banken en tennisbanken. Tuinbanken met of zonder leuningen. Ons aanbod is groot! Ook wat de afmetingen betreft, valt er veel te kiezen. Op een bank van 180 cm breed, kun je met drie mensen relaxed zitten. Maar misschien prefereer jij een kleiner of juist groter exemplaar. Je vindt ze allemaal online: banken met een breedte van 120 tot 270 cm.

Trendy en romantisch tegelijk!
De stationsbank is echt super trendy. Een oude antieke stationsbank bijvoorbeeld heeft een romantische uitstraling. Kijk vooral ook eens naar de stationsbank met een opbergruimte. Wist je dat wij onze meubels stuk voor stuk met de hand maken? Dat betekent dus dat jij straks een volstrekt unieke bank in je tuin hebt staan. Het hout waar de meubelen van gemaakt zijn, is eersteklas teak en heeft een leeftijd van soms wel 60 jaar. Voor op de bank levert De Teakspecialist heerlijke kussens in afwisselende kleuren. Waar gaat jouw voorkeur naar uit: zwart, jute, donkerblauw, ecru, mocca, linnen of groen? Als je vandaag bestelt, krijg je je nieuwe stationsbank binnen een week bezorgd. Zelf ophalen kan natuurlijk ook!

http://www.deteakspecialist.nl/