Red Services
Image default
Zakelijk

Bakkerij Tetteroo Laren en zijn baksels

Niets is zo fijn als een goede bakker die weet wat hij te bieden heeft. Bakkerij Tetteroo is zo een bakker die de harten doet smelten bij vele mensen waar de baksels terecht mogen komen.

 

Bakkerij Tetteroo werd in 1949 opgericht als een familie bedrijf door Aad en Netty Tetteroo in Den Haag. Door de jaren heen maakte ze nog een tussenstop in Arnhem en stranden uiteindelijk in Laren. Nog geen veertig jaar later kwam er een tweede generatie om de hoek kijken die de boel overnam, een fanatieke derde generatie wordt alweer klaargestoomd om de zaak door te laten draaien!

 

Vestigingen van bakkerij Tetteroo

Laren is waar het allemaal begon, daar zijn ze echt gaan groeien en hebben ze de harten van de Larenaren sneller doen kloppen. Nog altijd wordt er vol liefde over de klassieke recepten gesproken. Door grootse succes in Laren besloten ze uit te breiden naar Eemnes en Bussum. Hun komt was niet geheel onopvallend, ook daar weten zij liefdevol vaste klanten tot zich te winnen.

 

Leren van de beste bakkerij Tetteroo

Je kan ervoor kiezen de hemelse baksels online te bestellen via hun webshop. Maar wat is er leuker dan dat je het zelf leert en het eens in de zoveel tijd uit eigen oven haalt? Bakkerij Tetteroo Bussum leert je hoe het moet. Van ingrediënten tot de fijnste kneepjes uit het vak, ze leren jou hoe jij het zelf kan maken. Maar de echte grote geheimen houden ze toch echt liever geheim zodat het nog heel lang een succesvol familiebedrijf mag blijven.

 

Bakkerij Tetteroo door de brievenbus

Soms wil je alles waar jij van geniet delen met je naasten. Dankzij de brievenbus lekkernijen van Tetteroo kan dan gelukkig. Je kiest een lekkernij uit die door de brievenbus past en stuurt dat op naar vrienden of familieleden.