Red Services
Image default
Zakelijk

IT oplossingen voor al uw IT problemen

Elk bedrijf loopt zo tegen haar problemen aan als het gaat om de IT. Deze problemen kunnen door verschillende oorzaken komen. Om u hierbij te helpen zijn er IT-proffesionals die met bepaalde oplossingen komen. Deze oplossingen worden verder in het artikel besproken. Eerst is het goed om even te kijken naar welke problemen zich kunnen voordoen op het gebied van IT van een bedrijf. 

IT problemen 

Met de (nog steeds) toenemende trend van digitalisering nemen de IT-problemen van verschillende organisaties sterk toe. Zo kan het gebeuren dat een organisatie ontzettend groeit, systeemnetwerken worden dan ook steeds groter en onoverzichtelijker voor de IT-afdeling en dit kan voor erg veel ongemakken zorgen.

Ook kunnen er verschillen ontstaan in de leeftijd van hardware/software binnen een organisatie. Verouderde systemen zijn vaak lastiger te beheren, ook dit kan zorgen voor grote ongemakken en onoverzichtelijkheid.

Verder komt het regelmatig voor dat de groei van een organisatie niet bij te houden is voor het IT-team. Zij komen dan simpelweg mensen te kort. De organisatie groeit wel, de IT-afdeling niet. Hierdoor wordt innovatie op het gebied van IT lastig, ook het doorvoeren van technologische veranderingen zal een lastig verhaal worden wanneer er te weinig IT-medewerkers zijn. Het verstoren van de bedrijfsvoering dankzij het systeembeheer is ook een veelvoorkomend probleem. Voor IT problemen zijn ook IT oplossingen, vaak simpeler dan u denkt. De populairste opties zullen in dit artikel aan bod komen.

Daas service

Om oplossing te bieden voor al deze verschillende problemen is Daas service een uitstekende optie. Door middel van deze dienst worden verschillende zaken binnen uw organisatie verbeterd. De werkdruk van de IT-afdeling wordt flink gereduceerd, uw totale ICT Lifecycle beheer is uitbesteed aan een specialist, buiten deze zaken zijn er nog tal van andere voordelen die Daas service met zich meebrengt.

IT Lifecycle management

IT Lifecycle management is een populaire optie als het gaat om het beheren van systemen op een overzichtelijke en efficiënte manier. PLUTO is een online omgeving die uitkomst biedt als het gaat om IT lifecycle management. Deze online omgeving zal ondersteuning bieden op het gebied van: tevredenheidsmetingen, uitrol, procurement, planning, inventarisatie, afvoer en rapportages. Ook deze oplossing zorgt voor een reductie van werkdruk voor uw IT-afdeling.

Thuiswerken

We brengen allemaal veel tijd door achter het thuisbureau. Voor sommigen vervelend, voor sommigen ideaal. Wel is het hoe dan ook voor iedereen van belang dat alles goed werkt wanneer u thuis aan de slag gaat. Een home-office pack kan hierin uitkomst bieden. Uw werknemers zullen dan gebruiksklare devices geleverd krijgen op het thuisadres. Zo kunnen uw werknemers meteen aan de slag zonder een hoop gedoe. Veel bedrijven bieden ook de optie oude apparatuur mee terug te geven, de data hiervan wordt vaak verwijderd als extra service. Voor het home-office pack is er minimale inzet nodig van de IT-afdeling, dat maakt het home-office pack juist zo interessant.

thuiswerken