Red Services
Image default
Zakelijke dienstverlening

De belangrijkste kenmerken van een internetbureau

De belangrijkste kenmerken van een internetbureau

Een internetbureau is een volledige service waarmee je jouw bedrijf op de kaart kunt zetten online gezien. Zo’n bureau kan namelijk een professionele website of webshop voor je ontwerpen. Daarnaast zijn zij ook een specialist op het gebied van SEO en online marketing. Achter de schermen zorgen ze er dus ook voor dat je opvalt in deze zoekmachine. Op het moment dat je website live gaat kun je zelf kiezen wat je er nog extra bij wil. Zo kun je bijvoorbeeld online marketing of linkbuilding bestellen zodat je op bepaalde zoekwoorden beter gevonden wordt. Extern worden er dan bijvoorbeeld linkjes geplaatst op relevante websites die naar jouw bedrijf verwijzen. Hierdoor krijg je wat meer waarde en stijgt je positie in Google.

Daarnaast kunnen daar ook bezoekers uit voort komen vooral bij blogplaatsingen. De lezers die echt geïnteresseerd zijn, klikken namelijk ook nog eens door op dit soort linkjes. Je kunt er dus van meerdere walletjes snoepen. Als je in het begin snel potentiële klanten wil laten weten dat je bestaat, dan is SEA wat beter bekend is als betaald adverteren wellicht ook wat voor je. Je betaalt een x bedrag per klik op een bepaald zoekwoord, maar je staat wel bovenaan de pagina boven de organische resultaten. Mits je een goed budget hebt kun je hiermee tientallen, honderden of misschien wel duizenden nieuwe mensen mee bereiken en kan het verkopen beginnen!

Waarom een professionele website laten ontwerpen?

Het is verstandig om wel een professionele website laten bouwen. Hiermee laat je klanten namelijk snel zien wat je te bieden hebt. Daarnaast kun je daarmee ook gewoon goed opvallen, want een bedrijf wat opvalt trekt veel nieuwe klanten. Tevens kunnen de webdesigners er ook voor zorgen dat je website lekker snel werkt. Dit is niet alleen fijn voor de mensen, maar ook belangrijk voor een goede positie in Google. Google beoordeelt namelijk steeds vaker ook de websites en webshops op hun snelheid. De zoekmachine is er immers voor de klanten en die willen gebruiksgemak. Daarom staan websites die in minder dan 3 seconden geladen kunnen zijn vaak een stuk hoger. Dit is een kleine investering, die je dubbel en dwars kunt terugverdienen.