Red Services
Image default
Zorg

Depressie behandelen: Welke behandeling werkt nu echt?

DUSVER in het leerproces, hebben we veel gekeken naar achtergrondinformatie over wat klinische depressie is, hoe het werkt en wat de feiten zijn voor zover het onderzoek gaat. Nu zult u zien wat deze kennis ons leidt om meer te weten te komen over depressie behandeling.

  • Wat zijn de medicatiebehandelingen voor depressie en hoe effectief zijn ze?
  • Hoe effectief zijn alternatieve benaderingen, zoals therapie, bij de behandeling van depressie?

 

Hoe om depressie het beste te behandelen?

Recentelijk depressie onderzoek laat zien dat hoe we onze depressie waarnemen, wat we eigenlijk denken dat het is, belangrijk is in de effectiviteit van de behandeling die we ondergaan. Wat dit betekent is dat alle feiten over depressie en het echt begrijpen van depressie, ongelooflijk belangrijk is.

Dus als je het depressie-leerproces tot nu toe hebt voltooid, zul je goed op de hoogte zijn van iedere behandeling die je kiest.

 

Onderzoek naar de behandeling van depressie

Er is zo veel onderzoek gedaan naar depressie, dat de juiste informatie binnen hand bereik is. Echter, met zoveel gevestigde belangen, evenals verschillende studievelden, is het moeilijk om een ​​duidelijk beeld te krijgen van wat eigenlijk de meest effectieve manier is om de depressie in het algemeen te verslaan.

Veel van wat u hier leest is gebaseerd op een massale meta-studie onder leiding van de Amerikaanse regering, opgenomen de bevindingen van meer dan 100.000 afzonderlijke onderzoeksstukken. Het onderzoek werd uitgevoerd over een periode van vijftien jaar.

Het onderzoek vergelijkt het gebruik van depressie medicatie tegen verschillende soorten therapie. Het keek ook op hoe effectief elke behandeling was om verdere episodes van depressie te voorkomen.

Door dit volume van depressieonderzoek op een vergelijkbare basis te vergelijken, krijgen we een mooi beeld van de meest effectieve manier om depressie te behandelen.

 

Behandeling van depressie met psychotherapie of behandeling

Alle psychotherapieën zijn niet hetzelfde, en sommige kunnen depressie verergeren, in plaats van verbeteren.

Bij het behandelen van depressie met psychotherapie, is het belangrijk om een ​​onderscheid te maken in de soorten therapie. Hoewel sommigen succesvol bleken te zijn, zien anderen er minder doeltreffend uit en dan is het beter om de depressie onbehandeld te laten.

 

Hoe werkt de therapie eigenlijk?

Therapie voor depressie werkt op vele manieren – emotionele ondersteuning, probleemoplossing, het onderzoeken en veranderen van denkstijlen, het controleren van de basisbehoeften, het opnemen van gedrag, het leren van sociale en andere vaardigheden, enzovoort …

Een goede manier om erover na te denken is het kijken naar de cyclus van depressie. Goede therapie of behandeling breekt de cyclus zo snel mogelijk op zoveel mogelijk plaatsen en geeft je vaardigheden om ervoor te zorgen dat het zo blijft.

In feite is de snelste manier om depressie op te heffen, de hoeveelheid negatieve herkauwers te verminderen, of de introspectie die de depressieve persoon doet.

Klik hier voor meer informatie over het behandelen van depressie.