Red Services
Image default
Zorg

Welke zorgverzekering kiezen voor 2021?

Welke zorgverzekering kiezen u en uw gezinsleden voor komend jaar? Blijft u bij uw huidige zorgverzekeraar, of heeft u meer baat bij een andere zorgverzekering? Er veranderen elk jaar dingen in de zorg en ook zorgverzekeringen veranderen mee. Daarnaast zijn er misschien veranderingen in uw gezondheid, waardoor u komend jaar meer of minder zorg verwacht nodig te hebben. Allemaal goede redenen om uw zorgverzekering eens onder de loep te nemen. De kans is groot dat u tot de conclusie komt dat overstappen de beste optie is. In dat geval heeft u nog de rest van de maand de tijd om de overstap te maken.

Aanvullend verzekeren bij Salland

Bij Salland begrijpen we dat de behoefte aan zorg per persoon erg uiteen loopt. Sommige mensen hebben nooit iets, terwijl anderen met grote regelmaat bij verschillende artsen of behandelaren terecht komen. Om zoveel mogelijk aan uw persoonlijke zorgbehoeften tegemoet te komen, hebben we vier aanvullende verzekeringen samengesteld. Ook wat betreft tandartsverzekeringen bieden we een ruime keuze. We hebben er drie, zodat u de gewenste dekking per kalenderjaar kunt kiezen. U heeft nog tot het einde van het jaar de tijd om een aanvullende verzekering af te sluiten of te wijzigen.

Tandarts- en orthodontie verzekering afsluiten

Kosten voor tandartsbezoek worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Zit u regelmatig op de tandartsstoel, of heeft u een specifieke behandeling in het vooruitzicht? Dan heeft u waarschijnlijk baat bij het afsluiten van een tandartsverzekering. Voor kinderen jonger dan 18 jaar, geldt dat een tandartsverzekering ook direct een orthodontie verzekering is. Heeft uw kind een beugel nodig, dan worden de kosten voor de orthodontist vergoed vanuit uw eigen tandartsverzekering. Een beugelvergoeding geldt echter niet voor volwassenen. Wilt u zich laten behandelen door de orthodontist, dan worden de kosten hiervoor alleen gedekt in bijzondere gevallen. Welke dit zijn kunt u vinden op onze website.

https://www.salland.nl