Red Services
Image default
Aanbiedingen

De risico’s van een voertuig

Een ondernemer wilt dat alle zaken van het bedrijf vlekkeloos verlopen, bij enige belemmeringen kan het gehele proces vertraging oplopen. De vertraging kan weer lijden tot een ontevreden klant dat uiteindelijk een klant kan kosten omdat degene naar de concurrent overstapt. Als ondernemer van een logistiek bedrijf wil je vertraging voorkomen, het leveren van producten binnen een bepaalde tijd is de dienst dat het bedrijf levert en daarbij moeten er maatregelen genomen worden om de risico’s te beperken. 

Ieder bedrijft heeft eigen risico’s maar bij een logistiek bedrijf kan het zo zijn dat een vrachtwagen in de file staat waardoor de levering te laat bij de klant is. Niemand heeft de controle om deze situatie te voorkomen het enige wat daaraan gedaan kan worden is om op een ander tijdstip de levering te leveren. Een ander risico dat een logistiek bedrijf loopt is de kans om betrokken te zijn bij een ongeluk. Iedere dag gebeuren er in Nederland talloze ongelukken waardoor het reëel is om als vrachtwagen daarbij betrokken te zijn. De ongelukken worden veroorzaakt door de onoplettendheid van bestuurders, op dat moment zijn zij vaak bezig met andere dingen zoals het versturen van een bericht. Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken kan er gekozen worden om een achteruitrij camera aan te schaffen. Als deze op het voertuig wordt aangesloten kunnen de dode hoeken overzien worden waardoor de bestuurder geen beslissingen hoeft te maken zonder te weten wat er in de ruimtes afspeelt die normaal niet overzien konden worden. Een bedrijf zoals vanzwitserland.nl heeft voor ieder voertuig een aantal cameras om de kans op ongelukken te beperken.

Het is verstandig om een camera aan te schaffen en deze op het voertuig te installeren, bijna dagelijks gebeurt er een dodelijk ongeluk omdat iemand zich in een dode hoek van een voertuig bevindt. De bestuurder ziet de andere persoon niet waardoor er een keuze wordt gemaakt om een actie te ondernemen waardoor iemand anders wordt beschadigt.

http://www.vanzwitserland.nl