Red Services
Image default
Aanbiedingen

Voor een spannend zondagmiddag uitje boekt u een uitdagend westernarrangement

Bent u ideeën aan het opdoen voor een spannend zondagmiddag uitje met uw gezin of een actief bedrijfsuitje? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, maar als u gecharmeerd bent door het western thema dan kunt overwegen om een uitdagend westernarrangement te boeken bij De Westernboerderij. Die evenementenlocatie heeft verschillende leuke arrangementen die geschikt zijn voor volwassenen en kinderen met activiteiten die zich zowel binnen in een verwarmde ruimte als buiten afspelen. Deze locatie biedt overigens ook de mogelijkheid om een groepsaccommodatie te boeken voor een spannende overnachting in een echte indianentipi te midden van de Gelderse natuur. 

Een westernarrangement voor een spannend zondagmiddag uitje of als teambuilding met collega’s

Deze evenementenlocatie biedt verschillende arrangementen voor jong en oud zoals de Western Fun Zeskamp, het zondagmiddag uitje familiearrangement en het complete westernarrangement met verschillende uitdagende spelletjes. Voor een actief bedrijfsuitje biedt deze evenementenlocatie nog andere originele activiteiten in de buitenlucht aan, zoals een quadarrangement, perslucht schieten met grillbuffet en Archery Tag met grillbuffet. Bij alle arrangementen wordt u onthaald met een kopje koffie of thee en een huisgebakken muffin. Als extra competitief element zijn er dukaten te winnen bij elk spelonderdeel. Na afloop van de activiteiten is er een onbeperkt grillbuffet met een dessert dat wederom wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. Een actief bedrijfsuitje in western stijl is goed voor de groepsbinding en zorgt voor onvergetelijke herinneringen waar nog lang aan gedacht zal worden.

Kies voor een zondagmiddag uitje of een actief bedrijfsuitje in western stijl en boek vandaag nog

Een (zondagmiddag) uitje in western stijl is een leuk en origineel idee voor een middagje weg met de familie of als actief bedrijfsuitje. Heeft u interesse in een arrangement of een verblijf in hun tipi’s, neem dan contact op via de website van De Westernboerderij. Voor welk arrangement u ook kiest, een Western uitje is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.