Red Services
Image default
Auto's en Motoren

Leasen is het nieuwe kopen

Bedrijfsauto leasen wordt steeds populairder. Steeds meer bedrijven, ook merkdealers, bieden een leasecontract aan, zowel aan bedrijven als particulieren. Door de recente economische crisis hebben veel mensen niet meer de financiële middelen om een nieuwe auto te kopen en dan is leasen een prima alternatief. Vroeger was leasen echt iets voor zakenmensen. De directeur reed in een lease auto, en de vertegenwoordiger, maar verder had iedereen gewoon zijn “eigen” auto. Nu is dat vaak anders. Veel mensen rijden in een lease auto want een auto leasen wordt voor steeds meer mensen aantrekkelijk.

Het enige verschil is dat het niet officieel jouw auto is

Als je kiest voor een auto leasen is er eigenlijk maar één belangrijk verschil: de auto is officieel niet van jou maar van de leasemaatschappij. Je staat niet geregistreerd als eigenaar maar je gebruikt de auto alleen. Sommige mensen vinden dat misschien geen prettig idee, maar de voordelen zijn zo groot dat steeds meer mensen over dat minpuntje heen stappen. Dat je niet als eigenaar bekend bent bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) betekent overigens niet dat je geen bekeuringen krijgt voor te hard rijden of fout parkeren. Die worden weliswaar in eerste instantie naar de leasemaatschappij gestuurd, maar die stuurt ze vervolgens zeer zeker door naar jou. Dus betalen mot je uiteindelijk toch.

Ook leasen van bedrijfsauto’s is populair

Steeds meer ondernemers die voor hun bedrijf gebruik maken van een bedrijfsauto kiezen voor leasen. Een lease auto is ook voor hen vaak veel voordeliger. Een busje kopen is een flinke investering die moet worden terugverdiend en dat kan soms een flinke hap uit de begroting zijn. Daarom kiest ook het bedrijfsleven tegenwoordig steeds vaker voor leasen in plaats van kopen

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/